σταφιδόψωμο/Raisin bread

16 Σεπτεμβρίου 2011
By
Σταφιδόψωμο Κάποια εποχή είχε ανοίξει ένας φούρνος κοντά στη δουλειά, που έφτιαχνε καταπληκτικά σταφιδόψωμα και φυσικά όλη την ώρα ήμουν εκεί! Έχω βέβαια πολύ καιρό να φάω αλλά μόλις είδα αυτή τη συνταγή σε κάποιο αμερικάνικο περιοδικό, θυμήθηκα εκείνες τις ωραίες εποχές που και δουλειά είχα και μπορούσα να τρώω ότι ήθελα, χωρίς να το σκεφτώ! Τι νομίζετε έτσι εύκολα τα παίρνει κανείς τα κιλά, χρειάζεται χρόνος και μεγάλη προσπάθεια, χαχα! χρειαζόμαστε 3 1/2 - 4 φλιτζάνια αλεύρι 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης 1 κουταλάκι σπόρους κύμινου 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι σόδα μαγειρικής 3/4 κουταλάκι αλάτι 1 φλιτζάνι σταφίδες, μαύρες και ξανθές 3 αυγά 1 1/3 φλιτζάνι ξυνόγαλο Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε 3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι και τη βρώμη αφού έχουμε κρατήσει μια κουταλιά για πασπάλισμα στο τέλος. Ανακατεύουμε και τις σταφίδες. Χτυπάμε ελαφρά τα δυο αυγά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: cookandfeed


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σταφιδοψωμο παρλιαρος, σταφιδοψωμο μπαρμπαριγου, σταφιδοψωμο νηστισιμο παρλιαροσ, συνταγη για σταφιδοψωμο παρλιαρος, συνταγη για σταφιδοψωμο, Παρλίαρος Σταφιδόψωμο, σταφιδοψωμο συνταγεσ, συνταγη σταφιδοψωμο παρλιαρος, σταφιδοψωμα παρλιαροσ, σταφιδοψομο, σταφιδοψωμα, σταφυδοψωμα, νηστισιμο σταφιδοψωμο, παρλιαροσ σταφιδοψωμα, Σταφιδοψομο νηστησιμο, πετρετζικης σταφυδοψωμα, σταφιδοψωμο καλλιδης

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading