Σταφιδόψωμο νηστίσιμο

3 Απριλίου 2012
By
Υλικά:
  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 νεροπότηρο λάδι
  • 1 νεροπότηρο ζάχαρη
  • 1 κουτ. σούπας κανελογαρίφαλο τριμμένο
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού φρεσκοστυμμένο
  • ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ μπράντι
  • 2 χούφτες σταφίδες (πασπαλισμένες καλά με αλεύρι)
Εκτέλεση:
  • Βαζουμε το λάδι και τη ζάχαρη σε μια λεκανίτσα και τα χτυπάμε καλά.
  • Μετά ρίχνουμε τα κανελογαρύφαλλα, το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και το μπράντι.
  • Μετά βάζουμε και τις σταφίδες.
  • Τελευταίο ρίχνουμε το αλεύρι και χτυπάμε να ενσωματωθεί κι αυτό.
  • Ρίχνουμε το μίγμα σε καλά λαδωμένη φόρμα ή στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 45' στους 180 βαθμούς.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Drink....eat!!!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σταφιδοψωμο νηστισιμο βεφας, σταφιδοψωμα νηστισιμα, νηστισιμο σταφιδόψωμο

Tags: , , , , ,

Comments are closed.