ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ CHEF ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ

24 Φεβρουαρίου 2013
By

 Θανάσης Σκούρας αρχιμάγειρος της Προεδρίας της Δημοκρατίας και συγγραφέας της «Κορυφαίας Ελληνικής Μαγειρικής», δηλώνει ερωτευμένος με την ελληνική κουζίνα, την οποία, υπηρετεί με πίστη και συνέπεια εδώ και σαράντα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων, έχει, άλλωστε, ταϊσει ελληνικά όλες τις μεγάλες προσωπικότητες της εποχής μας.
 • Ο Θανάσης Σκούρας γεννήθηκε στο χωριό Βιτάστα, τη σημερινή Κρηνίδα της Πρώτης Σερρών. Ηρθε στην Αθήνα σε ηλικία 12 ετών, σπούδασε μαγειρική στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και εργάστηκε ως αρχιμάγειρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
• Από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: food book


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

θανασης σκουρας συνταγες, Ελληνες chef, ελληνες σεφ, σκουρας αθανασιος σεφ, αθανασιος σκουρας chef, συνταγες ελληνων σεφ, sef σκουρας, ellines chef, σκουρας αθανασιος σεφ συνταγες, σκούρας σεφ συνταγες, ελληνες σεφ μαγειρικης, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΣΕΦ, αθανασιος σκουρας σεφ, ellines sef, ellines sef mageirikis, σκουρας κετερινγκ, skouras chef, γαλοπουλα γεμιστη σκουρας σεφ, σκουρας αθανασιος μαγειρας, σκουρας αθανασιος chef, αθανασιου σεφ δροσια, βιταστα σερρες, ελληνες shef

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading