ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ CHEF ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ

24 Φεβρουαρίου 2013
By

 Θανάσης Σκούρας αρχιμάγειρος της Προεδρίας της Δημοκρατίας και συγγραφέας της «Κορυφαίας Ελληνικής Μαγειρικής», δηλώνει ερωτευμένος με την ελληνική κουζίνα, την οποία, υπηρετεί με πίστη και συνέπεια εδώ και σαράντα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων, έχει, άλλωστε, ταϊσει ελληνικά όλες τις μεγάλες προσωπικότητες της εποχής μας.
 • Ο Θανάσης Σκούρας γεννήθηκε στο χωριό Βιτάστα, τη σημερινή Κρηνίδα της Πρώτης Σερρών. Ηρθε στην Αθήνα σε ηλικία 12 ετών, σπούδασε μαγειρική στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και εργάστηκε ως αρχιμάγειρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
• Από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: food book


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

θανασης σκουρας συνταγες, Ελληνες chef, ελληνες σεφ, σκουρας αθανασιος σεφ, συνταγες ελληνων σεφ, αθανασιος σκουρας chef, ellines chef, sef σκουρας, σκούρας σεφ συνταγες, σκουρας αθανασιος σεφ συνταγες, σκουρας κετερινγκ, ellines sef, σκουρας αθανασιος μαγειρας, σκουρας αθανασιος chef, ellines sef mageirikis, θανασησ σκουρασ σεφ, ελληνες shef, skouras chef, γαλοπουλα γεμιστη σκουρας σεφ

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading