ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ CHEF ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ

24 Φεβρουαρίου 2013
By

 Θανάσης Σκούρας αρχιμάγειρος της Προεδρίας της Δημοκρατίας και συγγραφέας της «Κορυφαίας Ελληνικής Μαγειρικής», δηλώνει ερωτευμένος με την ελληνική κουζίνα, την οποία, υπηρετεί με πίστη και συνέπεια εδώ και σαράντα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων, έχει, άλλωστε, ταϊσει ελληνικά όλες τις μεγάλες προσωπικότητες της εποχής μας.
 • Ο Θανάσης Σκούρας γεννήθηκε στο χωριό Βιτάστα, τη σημερινή Κρηνίδα της Πρώτης Σερρών. Ηρθε στην Αθήνα σε ηλικία 12 ετών, σπούδασε μαγειρική στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και εργάστηκε ως αρχιμάγειρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
• Από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: food book


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

θανασης σκουρας συνταγες, Ελληνες chef, συνταγες ελληνων σεφ, σκουρας αθανασιος σεφ, αθανασιος σκουρας chef, ellines chef, ελληνες σεφ, sef σκουρας, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΣΕΦ, ελληνες σεφ μαγειρικης, σκουρας αθανασιος σεφ συνταγες, αθανασιος σκουρας σεφ, σκούρας σεφ συνταγες, σκουρας κετερινγκ, ellines sef mageirikis, ellines sef, σκουρας αθανασιος μαγειρας, σκουρας αθανασιος chef, σκουρα εκμεκ καταιφι, θανασης σκουρας μαγειρας, skouras chef, ελληνες shef, γαλοπουλα γεμιστη σκουρας σεφ, βιταστα σερρες, αθανασιου σεφ δροσια

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading