Σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή

3 Φεβρουαρίου 2012
By

Τι χρειαζόμαστε:

1 σπλήνα μοσχαρίσια 1 ματσάκι μαϊντανό 2 κεφάλια σκόρδο 4 πιπερίτσες τσίλι ξερές 1,5 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι ξύδι λευκό Αλάτι

Πως το κάνουμε:

    Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, το σκόρδο και τις πιπερίτσες και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το αλάτι. Κόβουμε την σπλήνα σε 4 - 5 μεγάλα κομμάτια. Με το μαχαίρι κάνουμε δύο ανοίγματα στα κομμάτια, για να βάλουμε την γέμιση. Γεμίζουμε τα κομμάτια με όση γέμιση χωράει και κρατάμε στην άκρη όση περίσσεψε. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζουμε καλά την σπλήνα. Όταν είναι έτοιμη, τη σβήνουμε με το ξύδι. Στη συνέχεια, βάζουμε τη σπλήνα σε κατσαρόλα, μαζί με την σάλτσα από το τσιγάρισμα και προσθέτουμε όση γέμιση περίσσεψε. Βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί η σπλήνα και αφήνουμε να σιγοβράσει για καμιά ωρίτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Μπουκιά και Συχώριο" του Ηλία Μαμαλάκη και έρχεται από την Λέρο. Αντί ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σπληνα γεμιστη με τυρι, σπληνα γεμιστη στο φουρνο, σπληνα φαγητο, σπληνα γεμιστη, συνταγεσ για σπληνα μοσχαρισια, σπληνα γεμιστη με ρυζι, συνταγές για σπλήνα, σπληνα μοσχαρισια, συμιακές τυροπιτες, σπληνα μοσχαρισια ψητη, γλωσσα μοσχαρισια γεμιστη, συνταγη για σπληνα, σπληνα ψητη, συνταγη σπληνα, glosa mosxarisia, σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή τυρί, φαγητο σπληνα, σπλήνα γλυκά, σπλινα γεμιστη, σπλινα μοσχαρισια γεμιστη, σπληνα γεμιστη μαμαλακησ στο φουρνο, σπλήνα γεμιστή μαμαλάκης, www googlegr com sintaghes me, σπλήνα chef on air, πετρετζικης σπληνα μοσχαρισια, μαμαλακης σπληνα, γεμιση σπληνας, ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΜΙΣΤΗ, splina me skordo, συνταγη για σπλινα γεμιστη, splina magiriki stin katsarola, συνταγη σπληνα γεμιστη με ρυζι, σπληνα ψητή συνταγή, σπλήνα αργυρώ, σπληνα γεμιστη argiro, σπληνα κρασατη, σπλήνα με τυρί, σπληνα μοσχαρισια γεμιστη με τυρια, σπληνα γεμιστη βεφας, σπληνα μοσχαρισια στο φουρνο

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading