Σπιτικός καφές

21 Οκτωβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ

1 -2 χούφτες πορτοκαλόφυλλα ξεραμένα
5-6 γαρίφαλα
1 μασούρι κανέλα ακοπάνιστη
Λίγη μαντζουράνα
250 γρ. ρεβίθια
250 γρ. κριθάρι
150 γρ. σιτάρι
200 γρ. πικραμύγδαλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καβουρδίζουμε σε ένα κατσαρολάκι το κριθάρι με ένα άλλο μυρωδικό,ώστε το ένα να πάρει το άρωμα του άλλου.
Κάνουμε το ίδιο με τα ρεβίθια,με το σιτάρι και με τα πικραμύγδαλα ρίχνοντας το μυρωδικό στο τέλος για να μην καεί.
Αφού καβουρδίσουμε όλα τα υλικά,τα αλέθουμε στο μύλο του καφέ μέχρι να γίνουν σκόνη και το βάζουμε
σε γυάλινο βάζο για να διατηρηθεί.

Note: There is a print link embedded within this post, please visit this post to print it.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntagies.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κριθαρι συνταγές, καφες απο ρεβυθια, συνταγες με κριθαρι, καφες απο ρεβυθι, καφες απο κριθαρι, καφες απο ρεβιθι, πως καβουρδιζουμε τα ρεβυθια για να κανουμε καφε, καφες με ρεβυθια, γλυκό ρεβύθι, συνταγες με καφε ρεβυθιου η σιταριου, συνταγη γλυκου με καφε ρεβυθιου, συνταγη για καφε απο ρεβυθι, κριθάρι συνταγέσ γλυκο, κριθαρι καφες, κριθαρι η ρεβυθι, καφες με ρεβυθι, καφες κριθαρι ρεβυθι, ελληνικος καφες απο κριθαρι, συνταγη καφε με ρεβυθι και κριθαρι

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading