Σπιτική κονσέρβα τόνου – σε λάδι ή νερό

4 Ιουνίου 2012
By
Tonos se ladi kai nero

Με ενθουσίασε αυτή η ανακάλυψη. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί πως θα μπορούσα να φτιάξω τη δική μου κονσέρβα τόνου. Για τα ιταλικά νοικοκυριά είναι συνηθισμένη πρακτική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι σίγουρο πως και σε κάποια ελληνικά νοικοκυριά θα υπήρχε αυτή η γνώση, πριν εμφανιστούν οι κονσέρβες ψαριών στο εμπόριο. Η διαφορά μας με τους Ιταλούς είναι πως εκείνοι παρέδωσαν τη γνώση στις επόμενες γενεές ενώ εμείς στηριχθήκαμε στις έτοιμες κονσέρβες και τώρα, προσπαθούμε να ξανα-ανακαλύψουμε το τροχό.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κονσερβοποιηση τονου, σπιτικη κονσερβα τονου, τονος σε βαζο, πως διατηρουμε τονο σε λαδι, τονος σε κονσερβα

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.