Σπιτική κονσέρβα πατζάρια – ένα τουρσί, όλο γλύκα!

29 Ιουνίου 2012
By
patzaria toursi

Κονσέρβα πατζάρια έχετε αγοράσει ποτέ; ή τα βρασμένα στην πλαστική vacuum συσκευασία; αυτή είναι η απόλυτη ευκολία για να κάνεις γρήγορα πατζαροσαλάτα, ζεστή ή κρύα σούπα, κέτσαπ.

Ενας φίλος μου λάτρευε τα πατζάρια ζελέ, σαν ορεκτικό, δεμένα με ζελέ κεράσι. Δεν έβγαζε ψητή γαλοπούλα, χωρίς αυτά. Η Nigella τα αλέθει σε κρύα καλοκαιρινή σούπα, σαν γκασπάτσο περίπου. Εγώ λατρεύω την κέτσαπ πατζαριού, η οποία κάνει ό,τι και η κέτσαπ τομάτας, μόνο που η ιδιαίτερη γλύκα του πατζαριού την κάνει πιο ραφινάτη και εντυπωσιακή.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παντζάρια σε βάζο, κονσερβοποιηση, παντζαρια στο βαζο, κονσερβοποιηση παντζαριων, παντζαρια κομποστα, παντζαρια κονσερβοποιηση

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.