Σπιτική κομπόστα βερύκοκο

18 Ιουνίου 2012
By
Kobosta verikoko

Η δεύτερη αγαπημένη κονσέρβα εμπορίου στο πατρικό μου σπίτι. Η πρώτη ήταν η κονσέρβα ροδάκινο γιατί ήταν τραγανή και το φρούτο σφικτό. Η κομπόστα βερύκοκκο συνήθως ήταν πιο μαλακή και δεν μου άρεσε τόσο.

Όμως όταν κάνω τα δικά μου βερύκοκα κομπόστα, μετουσιώνται. Δεν παρατηρώ αν είναι μαλακά -που δεν είναι, αν το φρούτο είναι σφικτό και όχι υπερώριμο- αλλά εστιάζω στο χρώμα και το άρωμα που αποκτούν όταν ζεσταίνονται και την ελαφριά ξινή γεύση της σάρκας που αντιπαλεύει τη γλύκα του σιροπιού.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κομποστα βερυκοκο παρλιαρος, κομποστα βερικοκο αργυρω, κομποστα βερυκοκο αργυρω, κομπόστα βερύκοκο, κομποστα βερικοκο, κομποστα βερικοκο παρλιαρος, βερυκοκο κομποστα αργυρω, βερυκοκο κομποστα, κομποστα βερικοκο αργυρω μπαρμπαριγου, komposta berikoko, κομποστα βερυκοκο συνταγη αργυρω, συνταγη για κομποστα βερικοκο, κομποστο βερυκοκο, συνταγη για κομποστα βερυκοκα, βερικοκο κομποστα, komposta verikoko, κομποστο βερυκοκο αργυρως συνταγες, περιεργιες μαρμελαδες, κομποστο χρυσομηλο, συνταγη για κομπόστα βερύκοκο, Βερικοκο, κομποστα βερικοκο βεφας, κομποστο χρυσομηλου, αργυρω κομποστες, κεικ βερυκοκο

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.