Σπιτική κομπόστα βερύκοκο

18 Ιουνίου 2012
By
Kobosta verikoko

Η δεύτερη αγαπημένη κονσέρβα εμπορίου στο πατρικό μου σπίτι. Η πρώτη ήταν η κονσέρβα ροδάκινο γιατί ήταν τραγανή και το φρούτο σφικτό. Η κομπόστα βερύκοκκο συνήθως ήταν πιο μαλακή και δεν μου άρεσε τόσο.

Όμως όταν κάνω τα δικά μου βερύκοκα κομπόστα, μετουσιώνται. Δεν παρατηρώ αν είναι μαλακά -που δεν είναι, αν το φρούτο είναι σφικτό και όχι υπερώριμο- αλλά εστιάζω στο χρώμα και το άρωμα που αποκτούν όταν ζεσταίνονται και την ελαφριά ξινή γεύση της σάρκας που αντιπαλεύει τη γλύκα του σιροπιού.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κομποστα βερυκοκο παρλιαρος, κομποστα βερικοκο αργυρω, κομποστα βερυκοκο αργυρω, κομπόστα βερύκοκο, κομποστα βερικοκο, κομποστα βερικοκο παρλιαρος, βερυκοκο κομποστα αργυρω, βερυκοκο κομποστα, κομποστα βερυκοκο συνταγη αργυρω, βερικοκο κομποστα, περιεργιες μαρμελαδες, κομποστα βερυκοκο βεφασ, κομποστα βερυκοκα, Βερικοκο, συνταγες κομποστα βερυκοκο, πως κάνω λάδι από βερύκοκο, πειεργες μσρμελαδες, κομποστο βερικοκο, κομποστες μαρμελαδες αργυρω, κομποστες βεφας, κομποστα συνταγες, berikoko komposta, συνταγη για βερυκοκο

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.