Σπιτική κομπόστα βερύκοκο

18 Ιουνίου 2012
By
Kobosta verikoko

Η δεύτερη αγαπημένη κονσέρβα εμπορίου στο πατρικό μου σπίτι. Η πρώτη ήταν η κονσέρβα ροδάκινο γιατί ήταν τραγανή και το φρούτο σφικτό. Η κομπόστα βερύκοκκο συνήθως ήταν πιο μαλακή και δεν μου άρεσε τόσο.

Όμως όταν κάνω τα δικά μου βερύκοκα κομπόστα, μετουσιώνται. Δεν παρατηρώ αν είναι μαλακά -που δεν είναι, αν το φρούτο είναι σφικτό και όχι υπερώριμο- αλλά εστιάζω στο χρώμα και το άρωμα που αποκτούν όταν ζεσταίνονται και την ελαφριά ξινή γεύση της σάρκας που αντιπαλεύει τη γλύκα του σιροπιού.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κομποστα βερυκοκο παρλιαρος, κομποστα βερυκοκο αργυρω, κομποστα βερικοκο αργυρω, κομποστα βερικοκο, κομπόστα βερύκοκο, κομποστα βερικοκο παρλιαρος, βερυκοκο κομποστα αργυρω, βερυκοκο κομποστα, κομποστα βερυκοκο συνταγη αργυρω, κομποστα βερυκοκο βεφασ, γλυκα κομποστες, αργυρω μπαρμπαρηγου γλυκο βερυκοκο, κομποστα βερυκοκο βεφα, κομποστα βερικοκο σπιτικη, συνταγουληςβερικοκοκομποστα

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.