Σπιτική κέτσαπ με φρέσκα ντοματίνια

15 Ιουλίου 2014
By
om Υλικά
  • 500 γρ ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 500 γρ ντομάτες ψιλοκομμένες (κονσέρβα)
  • 350ml κρύο νερό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο και χοντροκομένο
  • ½ φλ.τσαγ ελαιόλαδο
  • ½ μαραθόριζα καθαρισμένη και χοντροκομμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • ½ φρέσκο κόκκινο τσίλι, χωρίς τα σπόρια και ψιλοκομμένο (κόκκινη καυτερή πιπεριά)
  • 1 πρέζα γαρύφαλλο τριμμένο
  • 1 ματσάκι φρέσκο ​​βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κλωνάρι σέλινο χοντροκομμένο
  • 200mlξίδι από κόκκινο κρασί
  • 70 γρ καστανή ζάχαρη
  • Αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα χοντρό πάτο ρίξτε το ελαιόλαδο, όλα τα λαχανικά, το σκόρδο, το τσίλι, το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας