Σπιτικά κρουασάν με μερέντα

14 Νοεμβρίου 2012
By


Υλικά




2 φύλλα σφολιάτα
1 κρόκο αυγού για επάλειψη

Για τη γέμιση


200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
100 γραμμάρια μερέντα σοκολάτα
½ φλιτζάνι φουντουκόψιχα σε πούδρα
200 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
1 φλιτζάνι μαργαρίνη λιωμένη

Για τη διακόσμηση

Αμύγδαλα φιλέ
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και την ενώνουμε τη φουντουκόψιχα, το βούτυρο, τη μερέντα και το γάλα και αναδεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Κόβουμε τη σφολιάτα σε τρίγωνα κομμάτια 14Χ16 εκ. στο κάτω μέρος του τριγώνου το φαρδύ απλώνουμε τη γέμιση και κλείνουμε τη σφολιάτα σαν κρουασάν.

Αλείφουμε με τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα.

Ψήνουμε για 20 λεπτά στον ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βασιλοπιτα κρουασαν, σφολιατα μερεντα, google συνταγες με σφολιατα κ μερεντα, της αλφα τα ζυμωματα καπκεικ με σφολιατα, τα πιο νοστιμα κρουασαν, σφολιατα με αμυγδαλα και λιωμενη σοκολατα παρλιαρος, συνταγες παρασκευη σφολιατας you tube αργυρως μπαρμπαρυγου, σπιτικα κρουασαν συνταγες, σπιτικα κρουασαν ακης, παρλιαρος σφολιατα με γεμιση κουβερτουρα, κρουασαν σφολιατας παρλιαρος, Κρουασαν σφολιατας αργυρω, ζυμωματα αλφα κρουασαν με σφολιατα, της αλφας τα ζυμωματα συνταγες με κρουασανακια

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading