Σπιτικά κρουασάν με μερέντα

14 Νοεμβρίου 2012
By


Υλικά




2 φύλλα σφολιάτα
1 κρόκο αυγού για επάλειψη

Για τη γέμιση


200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
100 γραμμάρια μερέντα σοκολάτα
½ φλιτζάνι φουντουκόψιχα σε πούδρα
200 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
1 φλιτζάνι μαργαρίνη λιωμένη

Για τη διακόσμηση

Αμύγδαλα φιλέ
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και την ενώνουμε τη φουντουκόψιχα, το βούτυρο, τη μερέντα και το γάλα και αναδεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Κόβουμε τη σφολιάτα σε τρίγωνα κομμάτια 14Χ16 εκ. στο κάτω μέρος του τριγώνου το φαρδύ απλώνουμε τη γέμιση και κλείνουμε τη σφολιάτα σαν κρουασάν.

Αλείφουμε με τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα.

Ψήνουμε για 20 λεπτά στον ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βασιλοπιτα κρουασαν, σφολιατα μερεντα, κρουασανακια με σφολιατα, krouasanakia suropiasta me sfoliata, σφολιατα με αμυγδαλα και λιωμενη σοκολατα παρλιαρος, συνταγη για νοστιμα κρουασαν με μερεντα, σπιτικη σφολιατα KROYASAN, σπιτικα κρουασαν συνταγες, παρασκευη κρουασαν, νοστιμα κρουασαν με σφολιατα, μεγαλα κρουασαν με σφολιατα, κρουασαν σφολιατας παρλιαρος, Κρουασαν σφολιατας αργυρω, κρουασαν παρασκευη και, κρουασαν με σφολιατα αργυρω, βασιλοπιτα κρουασαν συνταγη, σφολιατακια σπιτικα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading