Σπιτικά κρουασάν με μερέντα

14 Νοεμβρίου 2012
By


Υλικά




2 φύλλα σφολιάτα
1 κρόκο αυγού για επάλειψη

Για τη γέμιση


200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
100 γραμμάρια μερέντα σοκολάτα
½ φλιτζάνι φουντουκόψιχα σε πούδρα
200 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
1 φλιτζάνι μαργαρίνη λιωμένη

Για τη διακόσμηση

Αμύγδαλα φιλέ
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και την ενώνουμε τη φουντουκόψιχα, το βούτυρο, τη μερέντα και το γάλα και αναδεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Κόβουμε τη σφολιάτα σε τρίγωνα κομμάτια 14Χ16 εκ. στο κάτω μέρος του τριγώνου το φαρδύ απλώνουμε τη γέμιση και κλείνουμε τη σφολιάτα σαν κρουασάν.

Αλείφουμε με τον κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα.

Ψήνουμε για 20 λεπτά στον ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βασιλοπιτα κρουασαν, κρουασαν με σφολιατα παρλιαρος, σφολιατα μερεντα, κρουασανακια με σφολιατα, σπιτικα κρουασανακια παρλιαρος, krouasanakia suropiasta me sfoliata, σπιτικα φαγητα συνταγεσ youtube, σπιτικη σφολιατα KROYASAN, συνταγη για νοστιμα κρουασαν με μερεντα, συνταγη κρουασαν μερεντα, σφολιατα κρουασαν σοκολατας αργυρω, παρασκευη κρουασαν, νοστιμα κρουασαν με σφολιατα, μεγαλα κρουασαν με σφολιατα, κρουσαν μερεντα σφολιατα, κρουασαν σφολιατας παρλιαρος, Κρουασαν σφολιατας αργυρω, κρουασαν παρασκευη και, κρουασαν με σφολιατα και μερεντα, κρουασαν με σφολιατα αργυρω, βασιλοπιτα κρουασαν συνταγη, σφολιατακια σπιτικα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading