Σπετσοφάι (Σπετζοφάι)

20 Φεβρουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 kg πιπεριές λεπτές
* 0,5 kg λουκάνικο χωριάτικο
* 1,5 φλυτζάνι ηλιέλαιο (για το τηγάνι)
* 0,5 φλυτζάνι νερό
* 0,5 φλυτζάνι λάδι
* αλάτι
* 1 κουτί ντοματάκια ή φρέσκες ντομάτες (2 με 3)


Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτσάνι από τις πιπεριές, τις χαράσουμε και βγάζουμε τους σπόρους. Βάζουμε στο τηγάνι το ηλιέλαιο, κόβουμε το λουκάνικο σε φετούλες και το βάζουμε στο τηγάνι χαμηλώνοντας τη φωτιά. Μόλις τηγανιστούν τα λουκάνικα τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε ένα πιάτο.

Στο ίδιο τηγάνι τηγανίζουμε και τις πιπεριές (για λίγο μέχρι να μαραθούν). Μέσα σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τα λιωμένα ντοματάκια. Ρίχνουμε το λάδι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να πάρουν και αυτά μια βράση.

Ρίχνουμε λίγο αλάτι στην κατσαρόλα, την σκεπάζουμε και τ' αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά περίπου..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σπετσοφαι με λουκανικα αργυρω, σπετσοφαι, σπετσοφαι αργυρως μπαρμπαριγου, σπετσοφαι με λουκανικα, σπετσοφαι συνταγη μπαρμπαριγου, σπετσοφαι συνταγη αργυρω, σπετσοφαι βεφας, αργυρω σπετσοφαι, συνταγη για σπετσοφαι αργυρως, σπετσοφαι με λουκανικα αργυρω μπαρμπαριγου, σπετσοφαι πετρετζικης, σπετσοφαι της αργυρώς, σπετσοφαι συνταγη αργυρως, spentsofai, σπετσοφαι μαμαλακης, συνταγες σπετσοφαι αργυρως, σπευσοφαι, spetsofai, σπετσοφαι στην κατσαρολα, σπετζοφάι μπαρμπαριγου, spetzofai argiro, σπετσοφαι τοταλ, σθνταγες της Αργυρως Μπαρμπαριγου με λουκανικα, σπετσοφαει, σπετζοφάιpetretzikns, spetzofai argyrvs, συνταγες τοταλ σπεζοφαι, ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ μπαρμπαριγου, το καλυτερο σπετσοφαι με λουκανικα, συνταγες για σπετσοφαι αργυρω, σπετσοφαι που τ βραζουμε, σπευσοφαι αργυρω, σπετσφαιsyntages ths argyros mparmparigou, συνταγη αργυρω σπετσοφαι, συνταγη σπετσοφαι Αργυρως Μπαρμπαριγου, σπετσοφαι συνταγη βέφας, σπετσοφαι με λουκανικα μπαρμπαριγου, σπετσοφαι με λουκανικα αργυρω συνταγη, suntagi gia spetsofai, spetzofai ths argyrws

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading