ΣΠΕΝΤΖΟΦΑΪ ….. σχεδόν γνήσιο (λέμε τώρα)

22 Ιανουαρίου 2013
By
Το έχουν στους μεζέδες και στα ορεκτικά, για να πάει παρέα με τσίπουρο, ούζο ή καλό κόκκινο και δυνατό κρασί.
Με την ανάλογη ποσότητα όμως γίνεται κανονικό πιάτο για γεύμα.
Ο λόγος για το "Πηλιορείτικο Σπεντζοφάϊ ή Σπετζο- ή Σπετσο-φάϊ".
Σήμερα "μπαστάρδεψα" την γνήσια συνταγή, βάζοντας πολύχρωμες πιπεριές, αντί για "κέρατα" και χειροποίητα λουκάνικα με κρεμμύδι, αντί για τα Πηλιορείτικα με πράσσο, που έχουν σκόρδο (μερικοί της παρέας είναι "αντισκορδιακοί").

Υ Λ Ι Κ Α 
4 Πιπεριές χοντρές διαφόρων χρωμάτων (πράσινη, κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη), ξεσποριασμένες
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Comments are closed.