Σπανακόρυζο

16 Οκτωβρίου 2011
By

Υλικά

1 κιλό φρέσκο σπανάκι ½ φλυτζάνι ρύζι καρολίνα 1 φλυτζάνι λάδι 1 ματσάκι άνηθο 1 μικρό κρεμμύδι 1 φλυτζάνι λευκό κρασί αλάτι κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το σπανάκι και το ζεματάω σε νερό που βράζει για 1-2 λεπτά.
Στραγγίζουμε καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι.
Ρίχνουμε το κόκκινο πιπέρι και στη συνέχεια προσθέτουμε τον τον άνηθο (ψιλοκομμένο),
το σπανάκι, τα σωτάρουμε λίγο και σβήνουμε με κρασί.
Αφού εξατμιστεί το κρασί, βάζουμε νερό, αλάτι.
Όταν το φαγητό πάρει μια βράση, προσθέτουμε και το ρύζι
και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής από την Ελλάδα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σπανακορυζο μπαρμπαριγου, σπανακορυζο αργυρω μπαρμπαριγου, σπανακοριζω, αργυρω μπαρμπαριγου σπανακορυζο, σπανακορυζο κοκκινο, σπανακορυζο συνταγη μπαρμπαριγου, μπαρμπαριγου σπανακορυζο, αργυρω μπαρμπαριγου συνταγες σπανακορυζο, σπανακοριζο συνταγη, σπανακοριζο αργυρο, Σπανακορυζο Συνταγες, σπανακορυζο με γαριδες, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ, σπανακορυζο argyrv, σπανακορυζο της αργυρως, συνταγες αργιρω ρυζι συνοδεφτικο, σπανακορυζο αργ, nistisima fagita by argyro, σπανακοριζω αργυρο, ρυζι για Σπανακορυζο, μπαρμπαριγου σπανακοριζο, Αργιρω πορτοκαλοπιτα, spanakoruzo, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ

Tags: , ,

Τα σχόλια σας