Σπαγκέτι με πέστο πιπεριάς Φλωρίνης

12 Ιουνίου 2015
By
Σπαγκέτι με πέστο πιπεριάς Φλωρίνης ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
  • 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
  • 100 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο
  • 3 κ.σ. φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο και λίγα φυλλαράκια για το τέλος
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα τσίλι (προαιρετικά)
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 500 γρ. σπαγκέτι
EKTEΛΕΣΗ Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ για περίπου 20 λεπτά και τις βάζουμε σε μια ..

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας