ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ

17 Νοεμβρίου 2011
By
  σπαγγέτι 500 γρ.  ελαιόλαδο 1/2 φλ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2 σκ.κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ντομάτες τριμμένες 2 φλ. παστή αντζούγια 6 φιλέτα ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ  κάπαρη 4 κ.σπάπρικα 1/2 κ.γ.καυτερή πιπεριά μικρή 1
μαϊντανό
Σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και μόλις πάρουν χρώμα βάλτε τις ντομάτες. Αφήστε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέστε τις αντζούγιες, την κάπαρη, τον πελτέ, τις ελιές την πάπρικα και την κόκκινη πιπεριά ολόκληρη. Αφήστε να βράσουν όλα μαζί τα υλικά για άλλα 10 λεπτά. Βράστε τα ζυμαρικά  και σερβίρετε με την σάλτσα, φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: FOOD4PEACE


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαλτσα πουτανεσκα, πουτανεσκα συνταγη, μακαρονια με ατζουγιες, πουτανεσκα θερμιδες, ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΜΑΤΑ, μακαροναδα με αντζουγιες, προσουτο με ατζουγιες, ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΜΑΤΑ, συνταγη για σπαγκετι πουτανεσκα

Τα σχόλια σας