ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ

17 Νοεμβρίου 2011
By
  σπαγγέτι 500 γρ.  ελαιόλαδο 1/2 φλ. σκόρδο ψιλοκομμένο 2 σκ.κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ντομάτες τριμμένες 2 φλ. παστή αντζούγια 6 φιλέτα ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ  κάπαρη 4 κ.σπάπρικα 1/2 κ.γ.καυτερή πιπεριά μικρή 1
μαϊντανό
Σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και μόλις πάρουν χρώμα βάλτε τις ντομάτες. Αφήστε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέστε τις αντζούγιες, την κάπαρη, τον πελτέ, τις ελιές την πάπρικα και την κόκκινη πιπεριά ολόκληρη. Αφήστε να βράσουν όλα μαζί τα υλικά για άλλα 10 λεπτά. Βράστε τα ζυμαρικά  και σερβίρετε με την σάλτσα, φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: FOOD4PEACE


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαλτσα πουτανεσκα, σαλτσα αντζουγιας, ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ, πουτανεσκα σαλτσα, μακαρόνια με αντζούγιες, πουτανεσκα συνταγη, μακαροναδα πουτανεσκα συνταγη, σπαγγετι με αντζουγιες, σπαγγέτι πουτανέσκα θερμίδες, σάλτσα αντζουγιας της παρεας διχως ντοματες, πουτανεσκα με φετα, σαλτσα αντζουγιας και λιαστης ντοματας, poutaneska suntages tis pareas, σπαγγετι με ατζουγιες, συνταγή για μακαρονάδα πουτανεσκα, πουτανεσκα μακαροναδα, πουτανεσκα θερμιδες, poutaneska syntagi, saltsa poutaneska, αργυρω μακαροναδα πουτανεσκα, μακαροναδα με σαλτσα αντζουγια, μακαροναδα πουτανεσκα αργυρω, μακαρονια με αντζουγια κ καπαρη, μακαρονια με ατζουγιες, μακαρονια με σαλτσα αντζουγια, μακαρονια σαλτσα αντζουγια, πεννες πουτανεσκα, πουτανεσκα ζυμαρικα, συνταγησαλτσα πουτανεσκα

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading