Σπαγγετάδα με χωριάτικο μοσχαρίσιο λουκάνικο και μανιτάρια

8 Φεβρουαρίου 2012
By
Υλικά για 4 άτομα
  • 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας.
  • 400 γρ ελληνικά χωριάτικα μοσχαρίσια λουκάνικα
  • 200 γρ μανιτάρια ελληνικά (Έμαθα ότι τώρα τελευταία προτιμάτε κάτι μανιτάρια από την Πολωνία! Ε όχι βρε παιδιά μου! Είπαμε ξενομανία τέλος! Επιτέλους! Τα ελληνικά μανιτάρια είναι υπέροχα!)
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • λίγο φρέσκο μαϊντανό
  • 4 κουταλιές πελτέ (ελληνικό)
  • 2/3 ποτήρι φρέσκο πλήρες γάλα (ελληνικό)
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σκληρό τυρί (ελληνικό) της αρεσκείας σας. Κεφαλοτύρι, κεφαλογραβιέρα απ'όλα έχει ο μπαξές!
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε σε λεπτές φετούλες τα μανιτάρια. Ψιλοκόβετε τα λουκάνικα. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το μαϊντανό...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: as crisp as it gets


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας