Σπαγγετίνη Νο10 με πλούσια κόκκκινη σάλτσα

25 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 400g σπαγγετίνη Νο10 MISKO 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 800g ψιλοκομμένα τοματάκια 1 φύλλο δάφνη 2 πρέζες πιπέρι καγιέν 1 ξύλο κανέλλα 1 κουταλάκι ζάχαρη ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο τυρί ρεγκάτο τριμμένο. Εκτέλεση: Βράζετε τα ζυμαρικά...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: GreekCook.gr


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.