Σούπα Αυγολέμονη

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Η πολυαγαπημένη μου σουπα που μου θυμίζει το χρυσοπράσινο φύλλο!

Σε μια κατσαρόλα με νερό τζαι 1 κουταλιά ελαιόλαδο, βραζουμε κομμάθκια κοτοπούλου (με κόκαλο κατα προτίμηση) μεχρι να ψηθεί καλα. Οταν ψηθεί, αφαιρουμε που το ζωμό το κοτόπουλο τζαι αφήνουμε το να κρυώσει.  Στο ζωμό τοτε ψήνουμε ρυζι που τζείνο που κάμνει για την σουπα. Οταν ψηθεί το ρύζι, προσθετουμε αν χρειαστεί τζαι άλλο νερο για να ειναι η αντιστοιχία ρύζι-νερό της αρεσκείας μας. Εγω ας πουμε προτιμώ να έσhει αρκετό ζουμί.  Σε τουτη την φάση, εγω προσθέτω τζαι ενα κύβω ζωμό λαχανικων.

Μέχρι να ψηθεί το ρύζι μας, κοφκουμε το κοτόπουλο μας σε μικρά κομματάκια.

Για να "αυγοκόψουμε" που ελαλουσαν τζαι οι γιαγιάδες μας, πιάνουμε τζαι κτυπούμε τα αυγα. (Για μια μικρή κατσαρολίτσα με ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ιστομαγειρέματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αυγολέμονη, αναλογια ρυζι νερο για σουπα, αυγολεμονη κυπριακη, σουπα αυγολεμονη

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.