Σουφλέ με Ζαμπόν και Τυρί

25 Ιανουαρίου 2012
By
Αυτό, το οποίο σήμερα σας προτείνω είναι ένα αλμυρό σουφλέ, με ψωμί του τοστ, ζαμπόν, τυρί, γάλα και αυγά.
Το Soufflé είναι ένα είδος κέικ γλυκού ή αλμυρού. Γίνεται πολύ φουσκωτό, νόστιμο, αφράτο και αεράτο. Η κάθε μπουκιά είναι μια ανάλαφρη και γευστική απόλαυση.
Επιτυχής συνδυασμός, εύγευστο αποτέλεσμα, πολλές θερμίδες, γι αυτό φροντίζουμε να φάμε μια μικρή ποσότητα κι ας είναι ιδιαίτερα λαχταριστό.
Η λέξη soufflé είναι η παθητική μετοχή του Γαλλικού ρήματος souffler, το οποίο μεταξύ άλλων σημαίνει φυσώ, φουσκώνω, ξεφουσκώνω, αναπνέω κ.λπ.
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 03h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σουφλε, πως γινεται το σουφλε, πως φτιαχνω σουφλε, πωσ φτιαχνουμε σουφλε, πως φτιαχνεται το σουφλε, syntages souffle, souffle syntages, σεφ στον αερα σκαι συνταγες σουφλε, πως φτιαχνετε το σουφλε, syntages gia souffle, σουφλε με τυρι και χαμ, sintagi gia souffle, SYNTAGES GIA SOUFLE, σουφλε με τυρι και ζαμπον της αργυρως, sintages soufle, ΣΟΥΦΛΕ ΧΑΜ ΤΥΡΙ, σουφλέ με μπεικον και τυρι θερμίδες, google σουφλε ζαμπον τυρι, Σινταγη σουφλε με ζαμπον, πως φτιαχνετε σουφλε, suntagh gia soufle, sufle sintages, ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΟΥΦΛΕ

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας