Σουφλέ με Ζαμπόν και Τυρί

25 Ιανουαρίου 2012
By
Αυτό, το οποίο σήμερα σας προτείνω είναι ένα αλμυρό σουφλέ, με ψωμί του τοστ, ζαμπόν, τυρί, γάλα και αυγά.
Το Soufflé είναι ένα είδος κέικ γλυκού ή αλμυρού. Γίνεται πολύ φουσκωτό, νόστιμο, αφράτο και αεράτο. Η κάθε μπουκιά είναι μια ανάλαφρη και γευστική απόλαυση.
Επιτυχής συνδυασμός, εύγευστο αποτέλεσμα, πολλές θερμίδες, γι αυτό φροντίζουμε να φάμε μια μικρή ποσότητα κι ας είναι ιδιαίτερα λαχταριστό.
Η λέξη soufflé είναι η παθητική μετοχή του Γαλλικού ρήματος souffler, το οποίο μεταξύ άλλων σημαίνει φυσώ, φουσκώνω, ξεφουσκώνω, αναπνέω κ.λπ.
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 03h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σουφλε, πως γινεται το σουφλε, πωσ φτιαχνουμε σουφλε, πως φτιαχνεται το σουφλε, πως φτιαχνω σουφλε, syntages souffle, souffle syntages, σεφ στον αερα σκαι συνταγες σουφλε, πως φτιαχνετε το σουφλε, σουφλε με τυρι και χαμ, σουφλε με χαμ και τυρι, souffle me tyria, σουφλε χαμ τυρι, pos ftiaxnete o soufles, σουφλε τυριων με ζαμπον, syntages gia souffle, σουφλε ψωμι τοστ ζαμπον τυρι, Σουφλέ με ζαμπόν, syntages gia soufle, SUNTAGES GIA SOUFLE, syntages gia soyfle, soyfle me tost, soufle syntages, πως φτιαχνουμε σουφλε αλμυρο, sintages gia sufle, ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΛΟ, μαμαλακησ γλυκο συκο, soyfle syntages, συνταγες σουφλε κανταιφι, κεικ με χαμ και τυρι, κανταιφι σουφλε με τυρια ζαμπον αργυρως, ψωμι αφρατο με πιπεριες και τυρια της αργηρως, πος γηνετε το σουφλε, σουφλε με σλαις, σουφλε με τυρια και ζαμπον, σουφλε με τοστ με λιγες θερμιδες, σουφλε θερμιδες, σουφλε με σλαις και γαλα, αλμυρο κεικ με ζαμπον και τυρι, sintagi gia souffle

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading