Σουφλέ με Ζαμπόν και Τυρί

25 Ιανουαρίου 2012
By
Αυτό, το οποίο σήμερα σας προτείνω είναι ένα αλμυρό σουφλέ, με ψωμί του τοστ, ζαμπόν, τυρί, γάλα και αυγά.
Το Soufflé είναι ένα είδος κέικ γλυκού ή αλμυρού. Γίνεται πολύ φουσκωτό, νόστιμο, αφράτο και αεράτο. Η κάθε μπουκιά είναι μια ανάλαφρη και γευστική απόλαυση.
Επιτυχής συνδυασμός, εύγευστο αποτέλεσμα, πολλές θερμίδες, γι αυτό φροντίζουμε να φάμε μια μικρή ποσότητα κι ας είναι ιδιαίτερα λαχταριστό.
Η λέξη soufflé είναι η παθητική μετοχή του Γαλλικού ρήματος souffler, το οποίο μεταξύ άλλων σημαίνει φυσώ, φουσκώνω, ξεφουσκώνω, αναπνέω κ.λπ.
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 03h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σουφλε, πως γινεται το σουφλε, πως φτιαχνω σουφλε, πωσ φτιαχνουμε σουφλε, πως φτιαχνεται το σουφλε, syntages souffle, souffle syntages, πως φτιαχνετε το σουφλε, σεφ στον αερα σκαι συνταγες σουφλε, syntages gia souffle, σουφλε με τυρι και χαμ, sintagi gia souffle, SYNTAGES GIA SOUFLE, sintages soufle, Σινταγη σουφλε με ζαμπον, σουφλε χαμ, ΣΟΥΦΛΕ ΧΑΜ ΤΥΡΙ, google σουφλε ζαμπον τυρι, πως φτιαχνετε σουφλε, www σουφλε μακαρονια απλο, syfle sintagi, suntagh gia soufle, suntages gua soufle, sufle sintages, sindages me syfle, sindages gia sufle gr, ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΟΥΦΛΕ

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας