Σουφλέ με Ζαμπόν και Τυρί

25 Ιανουαρίου 2012
By
Αυτό, το οποίο σήμερα σας προτείνω είναι ένα αλμυρό σουφλέ, με ψωμί του τοστ, ζαμπόν, τυρί, γάλα και αυγά.
Το Soufflé είναι ένα είδος κέικ γλυκού ή αλμυρού. Γίνεται πολύ φουσκωτό, νόστιμο, αφράτο και αεράτο. Η κάθε μπουκιά είναι μια ανάλαφρη και γευστική απόλαυση.
Επιτυχής συνδυασμός, εύγευστο αποτέλεσμα, πολλές θερμίδες, γι αυτό φροντίζουμε να φάμε μια μικρή ποσότητα κι ας είναι ιδιαίτερα λαχταριστό.
Η λέξη soufflé είναι η παθητική μετοχή του Γαλλικού ρήματος souffler, το οποίο μεταξύ άλλων σημαίνει φυσώ, φουσκώνω, ξεφουσκώνω, αναπνέω κ.λπ.
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 03h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σουφλε, πως γινεται το σουφλε, πωσ φτιαχνουμε σουφλε, πως φτιαχνω σουφλε, syntages souffle, σεφ στον αερα σκαι συνταγες σουφλε, πως φτιαχνετε το σουφλε, πως φτιαχνεται το σουφλε, souffle syntages, σουφλε με τυρι και χαμ, σουφλε με χαμ και τυρι, souffle me tyria, σουφλε χαμ τυρι, σουφλε τυριων με ζαμπον, σουφλε ζαμπον τυρι, syntages gia souffle, syntages gia soufle, Σουφλέ με ζαμπόν, SUNTAGES GIA SOUFLE, ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΛΟ, soyfle syntages, πως φτιαχνουμε σουφλε αλμυρο, Σουφλε πως γινεται, syntages gia soyfle, σουφλε με αλλαντικα και τυρια, soufle syntages, πως γινετε τοσουφλε, σουφλε ψωμι τοστ ζαμπον τυρι, sintages gia sufle, συνταγες σουφλε, ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ, σουφλε με τυρι και ζαμπον θερμιδες, σουφλε με τοστ με λιγες θερμιδες, σουφλε με τυρια και ζαμπον, ta pio nostima almira soufle, ta pio nostima soufle me zampon kai tyri, Ακης σουφλε τυρια ζαμπον, σουφλε με σλαις, αλμυρο κεικ με ζαμπον και τυρι, απλο σουφλε

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading