ΣΟΥΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

10 Φεβρουαρίου 2011
By

Την περίοδο της Νηστείας η Σουπιά είναι βασικό θαλασσινό που συμπληρώνει ένα μεγάλο ποσοστό της διατροφής μας την ημέρα.ά μαζί συμβάλουν
Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και μπορούμε να βρούμε σε αφθονία ω-3 λιπαρά οξέα που βοηθούν στο να έχουμε υγιεί μάτια,εγκέφαλο και δέρμα.
Βέβαια μην ξεχνάμε είναι πλούσια σε ψευδάργυρο και αμινοξέα που βοηθούν στο αναπαραγωγικό σύστημα.
Όλα αυτά μαζί συμβάλουν στο να θωρακίσουν κατά ένα μίκρο ποσοστό κατά του καρκίνου του ανοσοποιητικού μας συστήματος

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: KITCHEN WORLD


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σουπιες ιδιοτητες, μελανι σουπιας ιδιοτητες, σουπια ιδιοτητες, ιδιότητες σουπιας, διατροφικα στοιχεια σουπιας, σουπιες που βοηθανε, σουπιές ιδιοτιτες, σουπια ιδοτητες διατροφικες, σουπια θρεπτικα στοιχεια, Μελάνι σουπιας και θρεπτικά συστατικά, threptika systatika melani soupias, μελανι σουπιας θρεπτικα συστατικα, μελανι ιδιοτητες, ιδιοτιτες πορτοκαλιου, θρεπτικες ιδιοτητες της σουπιας, θρεπτικα στοιχεια στις σουπιες, συστατικα σουπιας

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading