ΣΟΥΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

10 Φεβρουαρίου 2011
By

Την περίοδο της Νηστείας η Σουπιά είναι βασικό θαλασσινό που συμπληρώνει ένα μεγάλο ποσοστό της διατροφής μας την ημέρα.ά μαζί συμβάλουν
Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και μπορούμε να βρούμε σε αφθονία ω-3 λιπαρά οξέα που βοηθούν στο να έχουμε υγιεί μάτια,εγκέφαλο και δέρμα.
Βέβαια μην ξεχνάμε είναι πλούσια σε ψευδάργυρο και αμινοξέα που βοηθούν στο αναπαραγωγικό σύστημα.
Όλα αυτά μαζί συμβάλουν στο να θωρακίσουν κατά ένα μίκρο ποσοστό κατά του καρκίνου του ανοσοποιητικού μας συστήματος

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: KITCHEN WORLD


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μελανι σουπιας ιδιοτητες, σουπιες ιδιοτητες, σουπια ιδιοτητες, μελανι σουπιας θρεπτικα συστατικα, μελανη σουπιας και ιδιοτητες, ιδιοτητες που εχει το μελανι της σουπιας, σουπια κατσαρολας, σουπια θρεπτικα συστατικα, μελανι σουπιες ιδιοτητες, μελανι σουπιας idiot, μαλανι σουπιας κατα του καρκινιου, συνταγη με μελανη σουπιας

Tags:

Τα σχόλια σας