Σουπιές στιφάδο με πράσινες ελιές

15 Απριλίου 2009
By
Υλικά
6 μεσαίες σουπιές
15 κρεμμυδάκια για στιφάδο10 μεγάλες πράσινες ελιές (χωρίς κουκούτσι)2 μεγάλες τομάτες (πολτοποιημένες)1 μεσαίο κρεμμύδι2 φύλλα δάφνηςΑλάτιΠιπέρι3-4 μπιλίτσες μπαχάρι (ολόκληρο)1/2 ποτήρι κόκκινο κρασίΛίγο ζάχαρη



Διαδικασία

Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει πριν. Προσθέτουμε τις σουπιές και τις αφήνουμε να τσιγαριστούν για 2-3 λεπτά και έπειτα τις σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πολτοποιημένες τομάτες , την ζάχαρη, το αλάτι,τις ελιές, το πιπέρι, το μπαχάρι, τα φύλλα δάφνης και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 - 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε με λίγο νερό.  Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα σε όλους !!!!


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΨΑΡΟΤΟΠΟΣ (Fishplace)


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σουπιές στιφαδο αργυρω, σουπιες στιφαδο βεφα

Tags:

Τα σχόλια σας