Μαριναρισμένα σε κόκκινο κρασί ..... απλά δοκιμάστε τα!!!
Υλικά:μισό κιλό μοσχάρι (κομμένο σε μικρά κομμάτια) UP DATE: χρησιμοποίησα νουά για το μαρινάρισμα:αλάτιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριδενδρολίβανο1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί2 ντομάτες κομμένες σε μέτρια κομμάτια
Τι κάνουμε:Πλένουμε καλά το μοσχάρι, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας από τα νερά, το βάζουμε σε λεκάνη, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι,
GD Star Rating
loading...
Tags: Μοσχάρι, ψητά