Σουβλάκια από συκωτάκι

22 Ιουλίου 2012
By
Μια απίστευτη συνταγή από τον Paul Bocuse!


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
750 γρ. συκώτι (μοσχαρίσιο ή χοιρινό)
4 κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
1-2 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Από το καθαρισμένο και ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και λάδι, ανακατεύουμε και φτιάχνουμε μια σάλτσα.
  2. Πλένουμε και στεγνώνουμε ελαφρά το συκώτι και το μαρινάρουμε στη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο.
  3. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το συκώτι με τη μαρινάτα.
  4. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα στα 8 και αφήνουμε για 10 λεπτά να σιγοψηθούν. 
  5. Τέλος, κόβουμε το συκώτι σε κομμάτια που τα περνάμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Comments are closed.