ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ

13 Δεκεμβρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ:
  • 130 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 160 γραμμάρια  βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου
  •  220 γραμμάρια  ζάχαρη μαύρη
  •  ½ κουταλάκι  του γλυκού, γεμάτο, κανέλα
  •  ¼ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο
  •  ½ μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο
  • 160 γρ. αμύγδαλο λευκό σε σκόνη
  •  4 αυγά
  • 70 γραμμάρια αλεύρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού, γεμάτο, μπέικιν πάουντερ
 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΚΙ:
  • μερικά φύλλα από φρέσκο γκι
  • λίγο μάρτζιπαν χρωματισμένο με κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • λιωμένη κουβερτούρα και στρωμένη στους 31οC
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο τεμαχισμένο σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ παρλιαρου, στελιος παρλιαρος χριστουγεννιατικες συνταγες, κεικ μπαρμπαριγου, μαρτζιπαν παρλιαρος, μαρτζιπαν συνταγη, μαρτζιπαν συνταγες, μαρμπε κεικ παρλιαρου

Tags: , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας