Σοκολατενια κρεμα Γκανάζ (Ganache)!

4 Οκτωβρίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 4 ατομα

Υλικά:

500γραμ. καλής ποιότητας μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
2 1/3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι μέλι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα μεγάλο πυρίμαχο μπολ.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το μέλι, τα ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και ανακατεύουμε συνεχώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά πριν το μίγμα βράσει, και το προσθέτουμε στη σοκολάτα. Αφήνουμε το μπολ στην άκρη χωρίς να ανακατεύουμε, ώσπου η σοκολάτα να αρχίζει να λιώνει.
Αρχίζουμε τότε να ανακατεύουμε, ξεκινώντας από το κέντρο προς τα έξω, ώσπου να αναμιχθούν όλα τα υλικά.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γκαναζ αργυρω, ganache παρλιαρος, γκανάζ λευκής σοκολάτας, κρέμα γκανάζ παρλιάρος, γκανάζ λευκής σοκολάτας Παρλιάρος, τουρτα γκαναζ ορεο, κρεμα ganache παρλιαρος, πως φτιαχνεται η γκαναζ, τουρτα γκαναζ με oreo αργυρω, κρέμα γκανάζ, γκαναζ, συνταγες για γκαναζ, πως φτιαχνω γκαναζ, γκαναζ με γαλα, εύκολη γκαναζ, γκαναζ για προφιτερολ, γκαναζ μπαρμπαριγου, γκαναζ με oreo, συνταγη για γκαναζ λευκης σοκολατας, προφιτερολ με γκαναζ, αργυρω γκαναζ, συνταγη για σοκολατα γκαναζ, γκαναζ σοκολατας για προφιτερολ, σοκολατα ganache παρλιαρος, συνταγη γκαναζ, αργυρω μπαρμπαριγου γκαναζ, Τούρτα ganache Αργυρω, κρεμα για προφιτερολ παρλιαροσ, krema gkanaz, ganache λευκής σοκολάτας παρλιάρος, κρεμα ganache, Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΙΟΡΟΦΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ, pos kano ganache, γκαναζ κρεμα, κρεμα προφιτερολ παρλιαρος, πως να φτιαξω γκαναζ, πως φτιαχνουμε γκαναζ σοκολατας, συνταγή για λευκή γκανάζ, μπαρμπαριγου αργυρω συνταγες γκαναζ, γκαναζ με λευκη σοκολατα παρλιαρος

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading