Σοκολατενια κρεμα Γκανάζ (Ganache)!

4 Οκτωβρίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 4 ατομα

Υλικά:

500γραμ. καλής ποιότητας μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
2 1/3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι μέλι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα μεγάλο πυρίμαχο μπολ.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το μέλι, τα ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και ανακατεύουμε συνεχώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά πριν το μίγμα βράσει, και το προσθέτουμε στη σοκολάτα. Αφήνουμε το μπολ στην άκρη χωρίς να ανακατεύουμε, ώσπου η σοκολάτα να αρχίζει να λιώνει.
Αρχίζουμε τότε να ανακατεύουμε, ξεκινώντας από το κέντρο προς τα έξω, ώσπου να αναμιχθούν όλα τα υλικά.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γκαναζ αργυρω, γκαναζ, ganache παρλιαρος, γκανάζ λευκής σοκολάτας, κρέμα γκανάζ παρλιάρος, γκανάζ λευκής σοκολάτας Παρλιάρος, κρέμα γκανάζ, κρεμα ganache παρλιαρος, τουρτα γκαναζ ορεο, πως φτιαχνεται η γκαναζ, τουρτα γκαναζ με oreo αργυρω, πως φτιαχνω γκαναζ, συνταγες για γκαναζ, γκαναζ για προφιτερολ, γκαναζ με γαλα, εύκολη γκαναζ, σοκολατα γκαναζ, γκαναζ πετρετζικη, γκαναζ παρλιαροσ λευκη σοκολατα, ευκολη γκαναζ σοκολατας, στελιος παρλιαρος κρεμα γκαναζ, γκανας με γαλα εβαπορε, γκαναζ σοκολατας με γαλα

Tags:

Comments are closed.