Σοκολατενια κρεμα Γκανάζ (Ganache)!

4 Οκτωβρίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 4 ατομα

Υλικά:

500γραμ. καλής ποιότητας μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
2 1/3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι μέλι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα μεγάλο πυρίμαχο μπολ.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το μέλι, τα ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και ανακατεύουμε συνεχώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά πριν το μίγμα βράσει, και το προσθέτουμε στη σοκολάτα. Αφήνουμε το μπολ στην άκρη χωρίς να ανακατεύουμε, ώσπου η σοκολάτα να αρχίζει να λιώνει.
Αρχίζουμε τότε να ανακατεύουμε, ξεκινώντας από το κέντρο προς τα έξω, ώσπου να αναμιχθούν όλα τα υλικά.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γκαναζ αργυρω, ganache παρλιαρος, γκανάζ λευκής σοκολάτας, κρέμα γκανάζ παρλιάρος, γκανάζ λευκής σοκολάτας Παρλιάρος, γκαναζ, κρέμα γκανάζ, τουρτα γκαναζ ορεο, κρεμα ganache παρλιαρος, πως φτιαχνεται η γκαναζ, τουρτα γκαναζ με oreo αργυρω, πως φτιαχνω γκαναζ, συνταγες για γκαναζ, γκαναζ για προφιτερολ, γκαναζ με γαλα, εύκολη γκαναζ, προφιτερολ με γκαναζ, στο γκαναζ μπαινει κορν φλαουερ;, συνταγή για λευκή γκανάζ, σοκολατα γκαναζ, πως φτιαχνεται η γκαναζ σοκολατας αργυρως, πως φτιαχνεται η γκαναζ σοκολατας, γκαναζ παρλιαροσ λευκη σοκολατα, πως γινεται η κρεμα γκαναζ, γκαναζ με αυγα, κρεμα για προφιτερολ που μπαινει, ευκολη γκαναζ σοκολατας

Tags:

Comments are closed.