σκραμπλ τόφου (ομελέτα) με σπανάκι

6 Αυγούστου 2011
By
Υλικά

1 κουτί μεταξωτό τόφου, στραγγισμένο και κομμένο σε κύβους
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους
2 κούπες σπανάκι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. κουρκουμά
½ κ.γ. ροζ αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/3 κούπα τριμμένο φυτικό τυρί (βιοφάστ της εταιρίας βιοτρός, το βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ μάρκετ ιν)
2 κ.σ.ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε την κίτρινη πιπεριά και τα μπαχαρικά. Προσθέστε τους κύβους τόφου, ανακατέψτε και ανακατεύοντας προσθέστε το σπανάκι. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι και προσθέστε το φυτικό τυρί. Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε για λίγο ακόμα μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε σε φρυγανισμένο ψωμί ή διπλώστε το σε burrito χρησιμοποιώντας τορτίγιες.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Vegetarian Recipes


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας