ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ

29 Οκτωβρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ : 1 Μπαγκέτα 10 φ.γαλοπούλα βραστή 3 κ.σ κέτσαπ 1 σκελίδα σκόρδο 150 gr. μοτσαρέλα 1 κ.γ ρίγανη αλάτι πιπέρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Κόβουμε τη μπαγκέτα σε λεπτές διαγώνιες φέτες και τις τοποθετούμε σ' ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, κόβουμε τη σκελίδα σκόρδο στη μέση και αλείφουμε τις φέτες να πάρουν το άρωμα ( για ποιο έντονη γεύση αλέθουμε στο μπλέντερ το σκόρδο μαζί με την κέτσαπ.) και

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: executive cooking


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σκορδοψωμο αργυρω, σκορδοψωμο, σκορδοψομο, σκορδοψωμο συνταγή, σκορδοψωμο με ψωμι τοστ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ, σκορδοψωμο συνταγη αργυρω, ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΚΟΡΔΟΨΟΜΟ, συνταγη για σκορδοψωμο, γλυκοξυνο κοτοπουλο αργυρο, σκορδοψωμο ζυμωτο, σκορδοψομο συνταγη, ζυμωτο σκορδοψωμο με τυρι συνταγη, ψωμι με σκορδοψωμο

Tags:

Τα σχόλια σας