ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ

14 Νοεμβρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι
  • 2 πορτοκάλια για τον χυμό και το ξύσμα τους
  • 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα τριμμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σουσάμι καβουρντισμένο
  • ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 ποτηράκι του κρασιού σπορέλαιο
  • χυμό 2 πορτοκαλιών
  • 1/2 ποτηράκι της σούπας ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, τη ζάχαρη και τον χυμό των πορτοκαλιών να ζεσταθούν μέχρι να λιώσουν. Προσθέτουμε την καρυδόψιχα, ανακατεύουμε τα υλικά και τα βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να χυλώσουν όλα μαζί. Κατεβάζουμε το  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σκαλτσουνια αργυρως, σκαλτσουνια, σκαλτσουνια αργυρω, καλτσουνια αργυρω, σκαλτσούνια νηστίσιμα βέφα, αργυρω μπαρμπαριγου σκαλτσουνια, σκαλτσουνια νηστισιμα αργυρω, καλτσουνακια, καλτσουνια βεφα, σκαλτσουνια αργυρως μπαρμπαριγου, καλτσουνια αργυρω μπαρμπαριγου, καλτσουνια αργυρως, σκαλτσουνια αργυρω νηστισιμα, σκαλτσουνια συνταγη αργυρω, γλυκο σκαλτσουνια, nistisima kaltsounia, kaltsounia sindagi, σκαλτσουνια αργυρως νηστισιμα, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/σκαλτσουνια/, σκαλτσουνια με καρυδια και μελι, σκαλτουνια με μυζηθρα και μαλακα, κρητικα σκαλτσούνια, νηστησιμα σκαλτσουνια, σκαλτσουνια με τυρί, σκαλτσουνια νηστησιμα γλυκα, αργυρω μπαρμπαρηγου σκαλτσουνια, νηστισιμα σκαλτσουνια βεφας, nistisima kaltsunia, kaltsounia syntagi, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ ΓΛΥΚΑ, ευκολα καλτσουνια, καλτσουνακια αργυρως, καλτσουνακια γλυκα, καλτσουνακια γλυκα με πετιμεζι, καλτσουνια με μαλακα κανελα και ζαχαρη, καλτσουνια νηστισομα, σκαλτουνιαπαρλιαροσ, πετρετζικης καλτσουνια, νυστισιμα μουστοκουλουρα, συνταγη για σκαλτσουνια νηστισιμα μπαρμπαριγου

Tags: ,

Τα σχόλια σας