σιροπιαστή… Κοπεγχάγη

12 Δεκεμβρίου 2011
By
σιροπιαστή... Κοπεγχάγη

Διατηρούμε το γλυκό μας, αφού τυλίξουμε καλά το ταψάκι με μεμβράνη και το αποθηκεύσουμε στο ψυγείο. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: PastryChef.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκό ταψιού κοπεγχάγη, κοπεγχαγη γλυκο με σιμιγδαλι, κοπεγχαγη νηστισιμη, ευκολη συνταγη για κοπενχαγη, κοπεγχαγη γλυκο παρλιαρος συνταγη, κοπεγχάγη καρύδια, σαρδελες αλμυρο, σιροπιαστα γλυκα ταψιου κοπεγχαγη, σιροπιαστη κοπενχάγη

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading