Σε τι φωτιά ψήνουμε τα σουβλάκια;

10 Μαΐου 2012
By

Οι περισσότεροι συμφωνούν πως για να ψήσουμε σωστά κάθε είδους σουβλάκι στη σχάρα (ή στην ψησταριά υγραερίου) ξεκινάμε με δυνατή φωτιά, ώστε το κρέας να αποκτήσει μια ρόδινη κρούστα εξωτερικά που οφείλεται στο καραμέλωμα των πρωτεϊνών του.

 

Μόλις ροδίσουν καλά από την πλευρά που είναι εκτεθειμένα στη θερμότητα (υπολογίζουμε περί τα 5-7 λεπτά), δοκιμάζουμε να τα γυρίσουμε. Αν το σουβλάκι δεν ξεκολλάει, δεν το τραβάμε με το ζόρι για να μην κομματιαστεί. Αντιθέτως συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγο ακόμη. Αν και στην επόμενη απόπειρα δεν ξεκολλάει εύκολα, το «βοηθάμε» με μια σπάτουλα και το γυρνάμε να ροδίσει καλά και από τις άλλες 3 πλευρές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πως ψηνω σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνουμε σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνω σουβλακια, πως να ψησω σουβλακια στο φουρνο, πωσ να ψησω σουβλακια, μυστικα για νοστιμα σουβλακια, serafini@arnet com ar loc:GR, συνταγη για νοστιμο σουβλακι, cgalano@arnet com ar loc:GR, πως ψηνονται τα σουβλακια, πως ψηνουμε τα σουβλακια, ψηνω σουβλακια, zebra1@arnet com ar loc:GR, vitcristales@arnet com ar loc:GR, sergicomercial@arnet com ar loc:GR, μυστικα για σουβλακια στα καρβουνα, μυστικα ψησιματος σουβλακιου, municipalidadvm@arnet com ar loc:GR, ebar@arnet com ar loc:GR, πως να ψήσουμε νοστιμα σουβλακια, ψηνω στο τζακι ψαρονεφρι, σουβλακια ψησιμο σε ψησταριά υγραεριου, πως ψηνω σουβλακια στη σχαρα, πώς ψήνω κεμπἀμπ, πως ψηνουμε το κοτοπουλο, πως ψηνουμε σουβλακια στα καρβουνα, ψησιμο κεικ σε φουρνο υγραεριου, πως να ψησω σουβλακια στην ψηστιερα, mistika gia souvlaki kotopoulo, mafalda@arnet com ar loc:GR, ipsa@arnet com ar loc:GR, bdya@arnet com ar loc:GR, baran@arnet com ar loc:GR, barujel@arnet com ar loc:GR, ceciliaferrari@arnet com ar loc:GR, acostaed@arnet com ar loc:GR, galperin@arnet com ar loc:GR, πως ψηνω σουβλακια φουρνο, πως ψήνω κεμπάπ, πως ψηνω κεμπαπ στα καρβουνα

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading