Σε τι φωτιά ψήνουμε τα σουβλάκια;

10 Μαΐου 2012
By

Οι περισσότεροι συμφωνούν πως για να ψήσουμε σωστά κάθε είδους σουβλάκι στη σχάρα (ή στην ψησταριά υγραερίου) ξεκινάμε με δυνατή φωτιά, ώστε το κρέας να αποκτήσει μια ρόδινη κρούστα εξωτερικά που οφείλεται στο καραμέλωμα των πρωτεϊνών του.

 

Μόλις ροδίσουν καλά από την πλευρά που είναι εκτεθειμένα στη θερμότητα (υπολογίζουμε περί τα 5-7 λεπτά), δοκιμάζουμε να τα γυρίσουμε. Αν το σουβλάκι δεν ξεκολλάει, δεν το τραβάμε με το ζόρι για να μην κομματιαστεί. Αντιθέτως συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγο ακόμη. Αν και στην επόμενη απόπειρα δεν ξεκολλάει εύκολα, το «βοηθάμε» με μια σπάτουλα και το γυρνάμε να ροδίσει καλά και από τις άλλες 3 πλευρές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πως ψηνω σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνουμε σουβλακια στο φουρνο, πως να ψησω σουβλακια στο φουρνο, πωσ να ψησω σουβλακια, μυστικα για νοστιμα σουβλακια, συνταγη για νοστιμο σουβλακι, πως να ψησω σουβλακια κοτοπουλο, σουβλακια ψησιμο, ψηνω σουβλακια, πως ψηνω σουβλακια στη σχαρα, ψηνω στο τζακι ψαρονεφρι, σουβλακια ψησιμο σε ψησταριά υγραεριου, σωστο ψησιμο σουβλακι, πως ψηνω σουβλακια φουρνο, σουβλακι μυστικο, ψησιμο σουβλακια, σουβλακια ψησιμο σχαρα, πωσ ψηνουμε τα σουβλακια στο φουρνο, kotopoulo souvlaki mistika, πως ψηνουμε σουβλακια καρβουνα, πωσ ψηνουμε σε ψησταρια υγραεριου, pos psino sto igraerio, www πως να ψηνω σε ψησταρια αεριου, γαλατοπιτα και μυστικα ψησιματος, μυστικα για νοστημα σουβλακια, μυστικα ψησιματος στα καρβουνα, πος ψηνουμε τα σουβλακια, που να ψησω τα σουβλακια, ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΣΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, πωσ μαγειρευω σε φουρνο υγραεριου, πώς να ψήνεις σουβλάκι κοτόπουλο, πως να ψησω σουβλακια κοτοπουλο στα σουβλα, πως να ψισω τα σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνουμε κεμπαπ, ψησταρια υγραεριου σουβλακια

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading