Σε τι φωτιά ψήνουμε τα σουβλάκια;

10 Μαΐου 2012
By

Οι περισσότεροι συμφωνούν πως για να ψήσουμε σωστά κάθε είδους σουβλάκι στη σχάρα (ή στην ψησταριά υγραερίου) ξεκινάμε με δυνατή φωτιά, ώστε το κρέας να αποκτήσει μια ρόδινη κρούστα εξωτερικά που οφείλεται στο καραμέλωμα των πρωτεϊνών του.

 

Μόλις ροδίσουν καλά από την πλευρά που είναι εκτεθειμένα στη θερμότητα (υπολογίζουμε περί τα 5-7 λεπτά), δοκιμάζουμε να τα γυρίσουμε. Αν το σουβλάκι δεν ξεκολλάει, δεν το τραβάμε με το ζόρι για να μην κομματιαστεί. Αντιθέτως συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγο ακόμη. Αν και στην επόμενη απόπειρα δεν ξεκολλάει εύκολα, το «βοηθάμε» με μια σπάτουλα και το γυρνάμε να ροδίσει καλά και από τις άλλες 3 πλευρές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πως ψηνω σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνουμε σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνω σουβλακια, πως να ψησω σουβλακια στο φουρνο, πωσ να ψησω σουβλακια, μυστικα για νοστιμα σουβλακια, συνταγη για νοστιμο σουβλακι, πως ψηνονται τα σουβλακια, πως να ψησω σουβλακια κοτοπουλο, σουβλακια ψησιμο, ψηνω σουβλακια, πως να ψησω σουβλακια στην ψηστιερα, πως ψηνω σουβλακια στη σχαρα, πως να ψήσουμε νοστιμα σουβλακια, πως ψηνουμε το κοτοπουλο, πως ψηνουμε σουβλακια στα καρβουνα, πώς ψήνω κεμπἀμπ, σουβλακια ψησιμο σε ψησταριά υγραεριου, ψηνω στο τζακι ψαρονεφρι, σωστο ψησιμο σουβλακι, mistika gia souvlaki kotopoulo, μυστικα για σουβλακια στα καρβουνα, ψησιμο σουβλακια, ψησταρια υγραεριου σουβλακια, πως ψηνω σε ψησταρια υγραεριου, ψηνωντας σουβλακια στο φουρνο, ψησταριες υγραεριου pos psinoyme, ψησταριεσ υγραεριου για σουβλακια, πωσ ψηνουνε σε φουρνο υγραεριου, σουβλακια ψησιμο σχαρα, ψηνοντας σουβλακια στο φουρνο, χοιρινο σουβλακι μυστικα, σουβλάκια πως τα ψηνεις, σουβλακια καρβουνο αεριο, σουβλακι μυστικο, πωσ ψηνω τα σουβλακια κοτοπουλου στο φουρνο, τα μυστικα για σουβλακι, σουβλάκια κεμπαπ συνταγη, πως ψηνω σουβλακια φουρνο, τα μυστικα για σουβλακια στα καρβουνα

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading