Σε τι φωτιά ψήνουμε τα σουβλάκια;

10 Μαΐου 2012
By

Οι περισσότεροι συμφωνούν πως για να ψήσουμε σωστά κάθε είδους σουβλάκι στη σχάρα (ή στην ψησταριά υγραερίου) ξεκινάμε με δυνατή φωτιά, ώστε το κρέας να αποκτήσει μια ρόδινη κρούστα εξωτερικά που οφείλεται στο καραμέλωμα των πρωτεϊνών του.

 

Μόλις ροδίσουν καλά από την πλευρά που είναι εκτεθειμένα στη θερμότητα (υπολογίζουμε περί τα 5-7 λεπτά), δοκιμάζουμε να τα γυρίσουμε. Αν το σουβλάκι δεν ξεκολλάει, δεν το τραβάμε με το ζόρι για να μην κομματιαστεί. Αντιθέτως συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγο ακόμη. Αν και στην επόμενη απόπειρα δεν ξεκολλάει εύκολα, το «βοηθάμε» με μια σπάτουλα και το γυρνάμε να ροδίσει καλά και από τις άλλες 3 πλευρές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πως ψηνω σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνουμε σουβλακια στο φουρνο, πως ψηνω σουβλακια, πως να ψησω σουβλακια στο φουρνο, πωσ να ψησω σουβλακια, μυστικα για νοστιμα σουβλακια, συνταγη για νοστιμο σουβλακι, πως ψηνονται τα σουβλακια, ψηνω σουβλακια, πως να ψησω σουβλακια κοτοπουλο, σουβλακια ψησιμο, πως ψηνουμε σουβλακια στα καρβουνα, σουβλακια ψησιμο σε ψησταριά υγραεριου, σωστο ψησιμο σουβλακι, πως ψηνω σουβλακια στη σχαρα, πως να ψήσουμε νοστιμα σουβλακια, πως να ψησω σουβλακια στην ψηστιερα, πώς ψήνω κεμπἀμπ, πως ψηνουμε το κοτοπουλο, ψηνω στο τζακι ψαρονεφρι, mistika gia souvlaki kotopoulo, μυστικα για σουβλακια στα καρβουνα, ψησταριεσ υγραεριου για σουβλακια, πωσ ψηνουμε σε ψησταρια υγραεριου, ψησταριες υγραεριου pos psinoyme, ψησταρια υγραεριου σουβλακια, ψησιμο σουβλακια, πωσ ψηνουνε σε φουρνο υγραεριου, ψηνωντας σουβλακια στο φουρνο, σουβλακια ψησιμο σχαρα, πως ψηνω σουβλακια φουρνο, τα μυστικα για σουβλακι, τα μυστικα για σουβλακια στα καρβουνα, σουβλάκια κεμπαπ συνταγη, σουβλακια καρβουνο αεριο, σουβλακι μυστικο, χοιρινο σουβλακι μυστικα, σουβλάκια πως τα ψηνεις, ψηνοντας σουβλακια στο φουρνο, πωσ ψηνω τα σουβλακια κοτοπουλου στο φουρνο

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading