Σαρμάδες με λάχανο, αβγολέμονο και κρέμα της Αργυρώς

Υλικά συνταγής
  • 1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ
Για τη γέμιση
  • 500 γρ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό)
  • 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1/2 ματσάκι άνηθο
  • 1 φλ. ρύζι για γεμιστά
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλ. νερό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το αβγολέμονο
  • 2 κρόκους αβγών
  • 2 λεμόνια
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
Για την κρέμα
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 500 γρ. ζωμός από τους ντολμάδες
  • 1/2 λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε το κοτσάνι του λάχανου, αφού πρώτα το χαράξουμε με μαχαίρι. Στη συνέχεια

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Πρόσφατες συνταγές της Αργυρώς


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας