Σαρλότ με φράουλες

11 Απριλίου 2012
By

Ανοιξιάτικη και ανάλαφρη η σαρλότ θα μας δροσίσει ύστερα από το λουκούλειο γεύμα της Κυριακής.

Διαδικασία Ανακατεύουμε με μια κουτάλα τη ζάχαρη με τη μισή ποσότητα τυριού. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας να μαλακώσουν σε ένα μπολάκι με λίγο κρύο νερό, για 1 - 2 λεπτά. Μόλις μαλακώσουν, αδειάζουμε το νερό, ρίχνουμε στο μπολ 1 φλιτζανάκι ζεστό νερό και ανακατεύουμε ώστε να διαλυθούν οι ζελατίνες. Ενσωματώνουμε τις διαλυμένες ζελατίνες στο μείγμα τυριού-ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί και το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά.

 

Στρώνουμε τον πάτο μιας ψηλής φόρμας για σαρλότ με ένα κομμάτι λαδόκολλα (θα πρέπει να το έχουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη σαρλοτ παρλιαρος, σαρλοτ με γιαουρτι παρλιαροσ, σαρλοτ με φραουλες παρλιαρος, παρλιαρος σαρλοτ, σαρλοτ φραουλα παρλιαρος, σαρλοτ φραουλας παρλιαρος, σαρλότ συνταγή, σαρλοτ με φραουλεσ, ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, παρλιαρος σαρλοτ φραουλα, σαρλοτ με φραουλες παρλιαρος σκαι, παρλιάρος συνταγές σαρλοτ, παρλιαρος σαρλοτ με φραουλες, σαρλοτ φραουλα, sarlot me fraoules parliaros συνταγες, parliaros συνταγες σαρλοτ

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading