Σαραγλί με φυστίκι Αιγίνης

5 Οκτωβρίου 2011
By

Προημερών που πηγα στα Γρεβενά στη φίλη μου τη Δήμητρα σκέφτηκα μαζί με τα άλλα να φτιάξω και κάτι για το μεσημεριανό τραπέζι , έτσι σκέφτηκα οτι τα συροπιαστά είναι ένα είδος γλυκού που μεταφέρεται εύκολα, δεν χαλάει απο τη θερμοκρασία και το αγαπούν όλοι. Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω σαραγλί δύο ειδών ..με φυστίκι Αιγίνης και με καρύδια..


Υλικά: 
1 πακέτο φρέκα φύλλα Ψαχνών για γλυκά που αγαπώ ιδιαίτερα και μεταχειρίζομαι πάντα εδώ και καιρό. Είναι φρέσκα, πάντα ακέραια χωρίς σπασίματα και απλώνονται εύκολα. Έτσι λοιπόν όπως ήταν ρολό τα έκοψα στη μέση και τα άνοιξα όπως τα βλέπετε. Προηγουμένως είχα ετοιμάσει τη γέμιση.
300 γραμ. καθαρισμένα ψίχα φυστίκια Αιγίνης1 φακελάκι ζάχαρη με άρωμα πορτοκαλιού   (είναι κάτι πολύ μικρά φακελάκια)3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1 πακέτο φρέκο βούτυρο αγελαδινό και 2 κουταλιές μέσα Φυτίνη


Όπως βλέπετε βουτυρώνω ανα δύο φύλλα..




Ρίχνω με το κουτάλι τη γέμιση παντού ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι δυό μας στην... κουζίνα!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαραγλι παρλιαροσ, παστιτσιο, σαραγλι βεφας, σαραιγλι, σαραγλι αργυρω, σεφ στον αερα σαραγλι, σαραγλι με καταιφι, σαραγλι, σαραγλι με φυστικι αιγινης, σαραγλι νηστισιμο, σαραγλι συνταγη αργυρω, σαραγλι chef on air, σαραγλι αργυρως, σαραγλί βέφα, σαραγλακια νηστισιμα, σαραγλι συνταγη, ευκολο σαραγλι, σαραγλι με σπιτικο φυλλο, σαραγλακια σεφ στον αερα, γλυκα ταψιου παρλιαρου, SARAGLI, chef on air σαραγλι, πωσ γινεται το σαραγλι, chef στον αερα σαραγλι, σαραγλακια chef on air, σαραγλι ευκολο, chef on air saragli, chef on air σαραγλακια, Σαραγλι με φυστικι σεφ στον αερα, ΣΑΡΑΓΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ, chef on air σαραγλι με φυστικι, γλυκα ταψιου σαραγλι, σαραγλι νηστισιμο με φυστικι, συνταγη σαραγλη σεφ στον αερα, σαραιγλι συνταγη πετρετζικη, σαραγλι απο σεφ στον αερα, σεφ στον αερα σαραγλακια με φυστικι, σκαι σεφ στον αερα σαραγλακια με φυστίκι, συνταγη για σαραιγλι, ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΛΟΙΖΙΔΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ 2013 ΣΤΟ MEGA

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading