Σαραγλί με φυστίκι Αιγίνης

5 Οκτωβρίου 2011
By

Προημερών που πηγα στα Γρεβενά στη φίλη μου τη Δήμητρα σκέφτηκα μαζί με τα άλλα να φτιάξω και κάτι για το μεσημεριανό τραπέζι , έτσι σκέφτηκα οτι τα συροπιαστά είναι ένα είδος γλυκού που μεταφέρεται εύκολα, δεν χαλάει απο τη θερμοκρασία και το αγαπούν όλοι. Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω σαραγλί δύο ειδών ..με φυστίκι Αιγίνης και με καρύδια..


Υλικά: 
1 πακέτο φρέκα φύλλα Ψαχνών για γλυκά που αγαπώ ιδιαίτερα και μεταχειρίζομαι πάντα εδώ και καιρό. Είναι φρέσκα, πάντα ακέραια χωρίς σπασίματα και απλώνονται εύκολα. Έτσι λοιπόν όπως ήταν ρολό τα έκοψα στη μέση και τα άνοιξα όπως τα βλέπετε. Προηγουμένως είχα ετοιμάσει τη γέμιση.
300 γραμ. καθαρισμένα ψίχα φυστίκια Αιγίνης1 φακελάκι ζάχαρη με άρωμα πορτοκαλιού   (είναι κάτι πολύ μικρά φακελάκια)3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1 πακέτο φρέκο βούτυρο αγελαδινό και 2 κουταλιές μέσα Φυτίνη


Όπως βλέπετε βουτυρώνω ανα δύο φύλλα..




Ρίχνω με το κουτάλι τη γέμιση παντού ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι δυό μας στην... κουζίνα!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαραγλι παρλιαροσ, παστιτσιο, σαραγλι βεφας, σαραγλι, σαραγλι αργυρω, σαραιγλι, σεφ στον αερα σαραγλι, σαραγλι με καταιφι, σαραγλι αργυρως, σαραγλι chef on air, σαραγλι με φυστικι αιγινης, σαραγλι νηστισιμο, σαραγλι συνταγη αργυρω, σαραγλι συνταγη, σαραγλακια νηστισιμα, σαραγλί βέφα, chef on air σαραγλι, ευκολο σαραγλι, σαραγλι ψυχουλη υλικα, saragli chef on air, ψυχουλη σαραγλι, saragli, σεφ ον ερ σαραγλακια, σαραγλι με αλμυρο φυστικι στο σεφ στον αερα, CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΑΡΑΓΛΙ, σαραγλι σεφ στο αερα, chef στον αερα σκαι προφιτερολ σαραγλι, chef στον αερα σαραγλι, chef στον αερα συνταγη για σαραγλι, CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ, σεφ ον ερ σαραγλι, σεφ στον αερα προφιτερολ youtube, saragli syntages video, schef στον αερα προφιτερολ, προφιτερολ chef on air, καταιφι φυστικι συνταγες παρεας, νηστισιμο σαραγλι αργυρως, ενα τραπεζι ελλαδα σκαι σαραγλι, wwwchef στον αερα σαραγλακια, σαραγλι με φυστικια αιγινης

Tags:

Τα σχόλια σας