Σαραγλί με φυστίκι Αιγίνης

5 Οκτωβρίου 2011
By

Προημερών που πηγα στα Γρεβενά στη φίλη μου τη Δήμητρα σκέφτηκα μαζί με τα άλλα να φτιάξω και κάτι για το μεσημεριανό τραπέζι , έτσι σκέφτηκα οτι τα συροπιαστά είναι ένα είδος γλυκού που μεταφέρεται εύκολα, δεν χαλάει απο τη θερμοκρασία και το αγαπούν όλοι. Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω σαραγλί δύο ειδών ..με φυστίκι Αιγίνης και με καρύδια..


Υλικά: 
1 πακέτο φρέκα φύλλα Ψαχνών για γλυκά που αγαπώ ιδιαίτερα και μεταχειρίζομαι πάντα εδώ και καιρό. Είναι φρέσκα, πάντα ακέραια χωρίς σπασίματα και απλώνονται εύκολα. Έτσι λοιπόν όπως ήταν ρολό τα έκοψα στη μέση και τα άνοιξα όπως τα βλέπετε. Προηγουμένως είχα ετοιμάσει τη γέμιση.
300 γραμ. καθαρισμένα ψίχα φυστίκια Αιγίνης1 φακελάκι ζάχαρη με άρωμα πορτοκαλιού   (είναι κάτι πολύ μικρά φακελάκια)3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1 πακέτο φρέκο βούτυρο αγελαδινό και 2 κουταλιές μέσα Φυτίνη


Όπως βλέπετε βουτυρώνω ανα δύο φύλλα..




Ρίχνω με το κουτάλι τη γέμιση παντού ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι δυό μας στην... κουζίνα!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαραγλι παρλιαροσ, παστιτσιο, σαραγλι βεφας, σαραιγλι, σαραγλι αργυρω, σεφ στον αερα σαραγλι, σαραγλι με καταιφι, σαραγλι, σαραγλι με φυστικι αιγινης, σαραγλι νηστισιμο, σαραγλι συνταγη αργυρω, σαραγλι chef on air, σαραγλι αργυρως, σαραγλι συνταγη, σαραγλί βέφα, σαραγλακια νηστισιμα, ευκολο σαραγλι, σαραγλακια σεφ στον αερα, σαραγλι με σπιτικο φυλλο, γλυκα ταψιου παρλιαρου, chef on air σαραγλι, πωσ γινεται το σαραγλι, Σαραγλι με φυστικι σεφ στον αερα, σαραγλι ευκολο, chef on air σαραγλι με φυστικι, σαραγλι συνταγη απο σκαι chef στον αερα, σαραγλι νηστισιμο με φυστικι, σαραγλι με φυστικι αιγινης chef στον αερα, συνταγη σπιτικο σαραγλι σεφ στον αερα, συνταγη για σαραιγλι, σαραγλακι σεφ στον αερα, σαρακλη πως φτιαχνεται γλυκο, σαραγλι απο σεφ στον αερα, σαραγλι ψυχουλη, σαραγλι συνταγη της παρεας, saragli chef on air, σαραγλι με φυστικι chef στον αερα, SAΑΡΑΓΛΙ ΑΠΟ ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡα, πανευκολο σαραγλι, πως φτιάχνω λικέρ φυστίκι

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading