Σαραγλί με φυστίκι Αιγίνης

5 Οκτωβρίου 2011
By

Προημερών που πηγα στα Γρεβενά στη φίλη μου τη Δήμητρα σκέφτηκα μαζί με τα άλλα να φτιάξω και κάτι για το μεσημεριανό τραπέζι , έτσι σκέφτηκα οτι τα συροπιαστά είναι ένα είδος γλυκού που μεταφέρεται εύκολα, δεν χαλάει απο τη θερμοκρασία και το αγαπούν όλοι. Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω σαραγλί δύο ειδών ..με φυστίκι Αιγίνης και με καρύδια..


Υλικά: 
1 πακέτο φρέκα φύλλα Ψαχνών για γλυκά που αγαπώ ιδιαίτερα και μεταχειρίζομαι πάντα εδώ και καιρό. Είναι φρέσκα, πάντα ακέραια χωρίς σπασίματα και απλώνονται εύκολα. Έτσι λοιπόν όπως ήταν ρολό τα έκοψα στη μέση και τα άνοιξα όπως τα βλέπετε. Προηγουμένως είχα ετοιμάσει τη γέμιση.
300 γραμ. καθαρισμένα ψίχα φυστίκια Αιγίνης1 φακελάκι ζάχαρη με άρωμα πορτοκαλιού   (είναι κάτι πολύ μικρά φακελάκια)3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1 πακέτο φρέκο βούτυρο αγελαδινό και 2 κουταλιές μέσα Φυτίνη


Όπως βλέπετε βουτυρώνω ανα δύο φύλλα..




Ρίχνω με το κουτάλι τη γέμιση παντού ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι δυό μας στην... κουζίνα!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαραγλι παρλιαροσ, σαραγλι βεφας, παστιτσιο, σαραγλι αργυρω, σαραιγλι, σεφ στον αερα σαραγλι, σαραγλι με καταιφι, σαραγλι, σαραγλι αργυρως, σαραγλι με φυστικι αιγινης, σαραγλι chef on air, σαραγλι νηστισιμο, σαραγλι συνταγη αργυρω, σαραγλι συνταγη, chef on air σαραγλι, σαραγλί βέφα, σαραγλακια νηστισιμα, ευκολο σαραγλι, σαραγλι με σπιτικο φυλλο, σαραγλακια σεφ στον αερα, σαραγλι ψυχουλη υλικα, σαραγλι ευκολο, Σαραγλι με φυστικι σεφ στον αερα, saragli chef on air, σαραγλι νηστισιμο αργυρώς, σαραγλι με φυστικι αιγινης σεφ στον αερα, σαραγλι νηστισιμα αργυρω, σεφ ον ερ σαραγλακια, σαραγλι συνταγη απο σκαι chef στον αερα, chef on air σαραγλι με φυστικι, συνταγη για σαραγλι ψυχουλη, chef στον αερα σκαι προφιτερολ σαραγλι, CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΑΡΑΓΛΙ, σαραγλι ψυχουλη, σαραγλι ψυχουλη chef στον αερα, σαραγλι συνταγη της παρεας, chef στον αερα σαραγλι, CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ, σαρακλη πως φτιαχνεται γλυκο, σεφ ον ερ σαραγλι

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading