ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΥΡΙΩΝ

30 Ιανουαρίου 2013
By
ΥΛΙΚΑ:
  • 1 μαρούλι (κατά προτίμηση iceberg)
  • 1 κομμάτι στήθος (ή ό,τι άλλο μας έχει μείνει)
  • 1 χούφτα κρουτόν
  • 1/3 φλιτζανιού τριμμένα κίτρινα τυριά
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • λίγες σταγόνες λεμόνι
Για τα κρουτόν:
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 4-5 φέτες ψωμί
  • 1/2 κουτ. γλυκού σκόρδο σκόνη
  • 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλιτζανιού τριμμένα τυριά
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και το κοτόπουλο. Ετοιμάζουμε τα κρουτόν: βάζουμε σε ένα μπολάκι το λάδι με το σκόρδο, το πιπέρι και τον μαϊντανό ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: That's Eat!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πουργούρι θερμίδες, σαλατα του κεσαρα, γαριδομακαροναδα θερμιδεσ, κρουτον θερμιδες?, σαλατα καισαρα με iceberg, σαλατα κεσαρ, σαλατα με κοτοπουλο θερμιδες, σαλατα του κεσαρα υλικα

Tags: , , , ,

Comments are closed.