Σαλάτα με ψητά παντζάρια

9 Ιουνίου 2010
By
Εμφανισιακά ίσως να μην σας λέει και πολλά (καθ' ότι δεν είμαι και καμία προικισμένη φωτογράφος) αλλά ως γεύση σκίζει. Δεν είχα ξαναφάει ψητά παντζάρια. Συνήθως τα ετοιμάζω ως κλασσική παντζαροσαλάτα. Ε, λοιπόν η αλλαγή άξιζε τον κόπο. Από τις πιο ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις που είχα τελευταία.

Υλικά για 2 άτομα
4-5 παντζάρια, πλυμμένα καλά
Μισό μαρούλι (να γεμίσει ένα μπωλ και να είναι η βάση της σαλάτας)
1/2 κούπα καρύδια ωμά
Λίγο ελαιόλαδο
Μπαλσάμικο ξύδι
1 μικρό μήλο κομμένο σε κύβους
Αλάτι-πιπέρι

Για να ψήσουμε τα παντζάρια, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε τα παντζάρια πάνω σε αλουμινόχαρτο, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα τυλίγουμε. Τα βάζουμε στο φούρνο πάνω σε ταψάκι και τα ψήνουμε για 45-60 λεπτά, μέχρι να μπορούμε να τα τρυπήσουμε με το μαχαίρι. Τα βγάζουμε από το φούρνο, τα ξετυλίγουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις κρυώσουν, τα ξεφλουδίζουμε και τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: !Vegan Συνταγές!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παντζάρια στο φούρνο, παντζαρια κονσερβα, παντζαρια ψητα δρισκας, παντζαρια ψητα στο φουρνο δρισκας, παντζαρια ψησιμο, παντζαρια ψησιμο στο φουρνο, παντζαρια με πατατεσ στον φουρνο, Πως να ψησω πατζαρια, πως να ψησωω πανζαρι με σολομο, πως ψηνουμε τα παντζαρια, πως ψηνω τα πατζαρια στο φουρνο;

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading