Σαλάτα με φασόλια και τόνο

7 Ιανουαρίου 2012
By

Ύστερα από τόσες μέρες κρεατοφαγίας δε θέλουμε να ξαναδούμε κρέας για τουλάχιστον μια βδομάδα. Έπηξε το μάτι μας από γεμιστές γαλοπούλες, γεμιστά κοτόπουλα, μπιφτέκια, τηγανιές και σχάρες, ρολά και κάθε λογής κρεατο-εδέσματα. Δε λέμε το ευχαριστηθήκαμε.. αλλά μπουχτίσαμε ρε παιδάκι μου! Η τοξίνη, τα λιπαρά και οι θερμίδες πήγαν σύννεφο γι'αυτό κι εμείς τις επόμενες μέρες θα κάνουμε αποτοξίνωση με όσπρια, σαλάτες, φρούτα και λαχανικά. Προχθές φάγαμε φασολάδα κι επειδή έμεινε ένα πιάτο που δεν θέλαμε να πετάξουμε (δεν είναι καιρός για τέτοιες σπατάλες) το μεταμορφώσαμε σε σαλάτα με τόνο. 
ΥΛΙΚΑ: φασόλια (από την προηγούμενη)
               100 γρ. τόνο
               1 φρέσκο κρεμμυδάκι
               1 πιπεριά Φλωρίνης
               1 πράσινη πιπεριά κέρατο
               λίγο μαϊντανό
               πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στραγγίζουμε καλά τα φασόλια για να μην κολυμπάνε στο ζουμί. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά, την πιπεριά Φλωρίνης, και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε τον τόνο (αφήνουμε και λίγο από το λαδάκι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: That's Eat!


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας