Σαλάτα με ρόκα, κόκκινη λόλα και εσπεριδοειδή

17 Φεβρουαρίου 2012
By
Η γεύση της ρόκας είναι πιπεράτη, αρωματική και ελαφρώς πικρή. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό της αποτελεί τον πρώτο λόγο για τον οποίο δεν την είχα πολυσυμπαθήσει. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ μοδάτη... Κουράστηκα να τρώω, να βλέπω, να ακούω να μιλάνε για τη γνωστή -και για πολλούς αγαπημένη- σαλάτα με ρόκα, παρμεζάνα και ντρέσινγκ με μπαλσάμικο ξύδι.
Και ξαφνικά βλέπω στο περιοδικό Γαστρονόμος μια σαλάτα με ρόκα και ένα απίστευτο ντρέσινγκ με εσπεριδοειδή. Μου φάνηκε τόσο προκλητικά λαχταριστή που με έκανε να σκεφτώ πως αυτή είναι ίσως η μόνη ευκαιρία που έχω για να επαναπροσδιορίσω τη σχέση μου με τη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the tastes...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λόλα ρόσα, σαλατα λολα, μαρουλι λολα, σαλάτα με λόλα, σαλατα λολα ροσα, λόλο ρόσο, μαρουλι λολο ροσο, σαλατα λολο ροσο, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΥΝΤΑΓΗ, άισμπεργκ σαλατα ντρεσινγκ, λολο σαλατα, σαλατες για λολα, σαλατα με λολο ροσσο ροκα αισμπεργκ, σαλάτα με τόνο μώβ λόλα, Συνθέτες Σαλάτες με Λόλα, σαλατα με κοκκινη λολα, σαλατα με καλαμποκι και πορτοκαλι κοχυλα, σαλατα κοοκκινη λολα, μαρουλια αισμπεργκ λολα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΟΛΟ, λολα σε σαλατα, κοκκινι μαρουλι λολλο, συνταγη για σαλατα αισμπεργκ

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading