Σαλάτα με ρόκα, κόκκινη λόλα και εσπεριδοειδή

17 Φεβρουαρίου 2012
By
Η γεύση της ρόκας είναι πιπεράτη, αρωματική και ελαφρώς πικρή. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό της αποτελεί τον πρώτο λόγο για τον οποίο δεν την είχα πολυσυμπαθήσει. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ μοδάτη... Κουράστηκα να τρώω, να βλέπω, να ακούω να μιλάνε για τη γνωστή -και για πολλούς αγαπημένη- σαλάτα με ρόκα, παρμεζάνα και ντρέσινγκ με μπαλσάμικο ξύδι.
Και ξαφνικά βλέπω στο περιοδικό Γαστρονόμος μια σαλάτα με ρόκα και ένα απίστευτο ντρέσινγκ με εσπεριδοειδή. Μου φάνηκε τόσο προκλητικά λαχταριστή που με έκανε να σκεφτώ πως αυτή είναι ίσως η μόνη ευκαιρία που έχω για να επαναπροσδιορίσω τη σχέση μου με τη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the tastes...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρουλι λολα, σαλατα λολα, σαλάτα με λόλα, σαλατα λολα ροσα, λόλο ρόσο, σαλατα λολο ροσο, μαρουλι λολο ροσο, άισμπεργκ σαλατα ντρεσινγκ, σαλατες για λολα, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΥΝΤΑΓΗ, λολο σαλατα, σαλατα κοοκκινη λολα, μαρουλια αισμπεργκ λολα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΟΛΟ, σαλατα με κοκκινη λολα, λολα σε σαλατα, σαλάτα με τόνο μώβ λόλα, κοκκινι μαρουλι λολλο, Συνθέτες Σαλάτες με Λόλα

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading