Σαλάτα με αλμύρα, κολοκυθάκια, φέτα και δυόσμο

22 Ιουνίου 2014
By
Σαλάτα με αλμύρα, κολοκυθάκια, φέτα και δυόσμο ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τη σαλάτα
  • 320 γρ. αλμύρα
  • 800 γρ. κολοκυθάκια
  • ½ φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • ½ κ.γ. φρέσκο δυόσμο, χονδροκομμένο
  • 120 γρ. φέτα, σε κυβάκια
  • αλάτι
Για τη βινεγκρέτ λεμόνι 
  • 10 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 90 ml χυμό λεμονιού
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • αλάτι
  • 360 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 45 ml νερό
Για το αρωματικό λάδι 
  • 100 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 25 γρ. φρέσκο τζίντζερ, σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βινεγκρέτ λεμόνι: Βάζουμε στο multi τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το αλάτι και τα χτυπάμε, προσθέτοντας σιγά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας