Σαγανάκι τυρί

8 Σεπτεμβρίου 2011
By
Το σαγανάκι είναι μεζές της ελληνικής κουζίνας. Ουσιαστικά πρόκειται για τηγανητό τυρί, συνηθέστερα γραβιέρα ή κεφαλοτύρι,  όμως γίνεται και με φορμαέλα ή  φέτα καθώς και με το κυπριακό χαλούμι.  Το όνομά του προέρχεται από το ομώνυμο σκεύος μέσα στο οποίο συνήθως προετοιμάζεται. Παραλλαγές του μπορούν να γίνουν με την προσθήκη επιπλέον υλικών, όπως οι  γαρίδες, τα μύδια κ.α. ενώ μπορεί

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαριδεσ σαγανακι αργυρω, γαριδες σαγανακι βεφα, μυδια σαγανακι αργυρω, σαγανακι τυρι αργυρω, χαλουμι τηγανητο, χαλουμι σαγανακι, γαριδες αργυρω, χαλουμι σαγανακι με μελι, γαριδεσ σαγανακι με φετα, χαλουμι με μελι, τηγανιτο τυρι, φορμαέλα σαγανάκι, χαλουμι τηγανητο με μελι, σαγανακι αργυρω, κουρκουτι για σαγανακι τυρι, κουρκουτι για σαγανακι, φορμαελα τηγανιτη, σαγανακι γαριδες με τυρι, κεφαλοτύρι σαγανάκι, σαγανακι τυρι τηγανιτο, πως γινεται το σαγανακι, τηγανητο τυρι, συνταγες με τυρι χαλουμι, τυρι τηγανιτο, γαριδες σαγανακη, τηγανιτη φορμαελα, συνταγες της παρεας σαγανακι τυρι, τυρι τηγανιτο αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας