Σάμαλι με άρωμα πορτοκαλιού

22 Οκτωβρίου 2011
By
Πως γίνεται να φτιάχνω σπανίως αυτό το γλυκό δεν ξέρω!! γεγονός είναι ότι είναι ένα γλυκό το οποίο το λατρεύω και είναι συγχρόνως και πολύ εύκολο.Βέβαια η συνταγή αυτή διαφοροποιείται κάπως από την κλασική, αλλά βλέπετε οι επιθυμίες μου (για να μην πω εμμονές), σε κάποια υλικά με κάνουν και εφευρίσκω τρόπους για να τα χρησιμοποιήσω(για το πορτοκάλι μιλάω). Τώρα όσον αφορά το ζαχαρούχο, διαβάζοντας μια άλλη συνταγή παρόμοιας λογικής, καταχωρήθηκε στο μυαλό μου και έδεσε στην παρούσα συνταγή.Και λέω έδεσε γιατί πραγματικά έδεσε και έδωσε στο γλυκό μια διαφορετική νότα και γευστική πολυπλοκότητα.Μην σας πτοούν όμως τα όσα λέω!! πολυπλοκότητα στην κατασκευή του δεν υπάρχει και ή μόνη απόδειξη για του λόγου το αληθές, είναι να το φτιάξετε και να το δοκιμάσετε.Εμπρός λοιπόν!!Σάμαλι

Υλικά
1 φλυτζάνι τσαγιού(μικρό 155 γρ) σιμιγδάλι χοντρό
1 φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό (155 γρ)
1 αυγό
1/4 φλυτζάνι ηλιέλαιο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαμαλι παρλιαρος, σαμαλι παρλιαρου, σαμαλι με πορτοκαλι, ραβανι νηστισιμο παρλιαρου, νηστισιμο σαμαλι, παρλιαρος σαμαλι, σαμαλι νηστισιμο με πορτοκαλι, σινταγουλης, συνταγες για σαμαλι, συνταγή για σαμαλι, Siamali, σαμαλι με γαλα, ραβανι νηστισιμο παρλιαρος, ραβανι νηστισιμο με σιροπι, πως γινεται το σαμαλι, siamali nistisimo, σαμαλι παρλιαρος συνταγη, ψιλο σιμιγδαλι συνταγες, το καλυτερο σαμαλι, σάμαλι νηστισιμη, συνταγη για σαμαλι παρλιαρου, παρλιαρος νηστισιμο σαμαλι, παρλιάρος συνταγές σαμαλι, ρεβανι το νηστισημο το καλυτερο, σαμαλι με χυμο πορτοκαλιου και λιγη ζαχαρη, σαμαλι χωρις σιροπι, parliaros samali, samali argyros, σιαμαλι με γιαουρτι, αργυρω σαμαλι νηστισιμο, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ, samali vefas, sintagi gia siamali, σάμαλι συνταγή παρλιάρου, συνταγες παρλιαρος σαμαλι, γλυκο με σιμιγδαλι ψιλο και πορτοκαλι, ραβανί νηστίσιμο με πορτοκάλι, γλυκο σαμαλι αργυρω, συνταγή για σαμαλι νηστισιμο βεφα, χαλβας πολιτικος

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading