Σάμαλι με άρωμα πορτοκαλιού

22 Οκτωβρίου 2011
By
Πως γίνεται να φτιάχνω σπανίως αυτό το γλυκό δεν ξέρω!! γεγονός είναι ότι είναι ένα γλυκό το οποίο το λατρεύω και είναι συγχρόνως και πολύ εύκολο.Βέβαια η συνταγή αυτή διαφοροποιείται κάπως από την κλασική, αλλά βλέπετε οι επιθυμίες μου (για να μην πω εμμονές), σε κάποια υλικά με κάνουν και εφευρίσκω τρόπους για να τα χρησιμοποιήσω(για το πορτοκάλι μιλάω). Τώρα όσον αφορά το ζαχαρούχο, διαβάζοντας μια άλλη συνταγή παρόμοιας λογικής, καταχωρήθηκε στο μυαλό μου και έδεσε στην παρούσα συνταγή.Και λέω έδεσε γιατί πραγματικά έδεσε και έδωσε στο γλυκό μια διαφορετική νότα και γευστική πολυπλοκότητα.Μην σας πτοούν όμως τα όσα λέω!! πολυπλοκότητα στην κατασκευή του δεν υπάρχει και ή μόνη απόδειξη για του λόγου το αληθές, είναι να το φτιάξετε και να το δοκιμάσετε.Εμπρός λοιπόν!!Σάμαλι

Υλικά
1 φλυτζάνι τσαγιού(μικρό 155 γρ) σιμιγδάλι χοντρό
1 φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό (155 γρ)
1 αυγό
1/4 φλυτζάνι ηλιέλαιο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαμαλι παρλιαρος, σαμαλι παρλιαρου, σαμαλι με πορτοκαλι, ραβανι νηστισιμο παρλιαρου, παρλιαρος σαμαλι, νηστισιμο σαμαλι, σαμαλι νηστισιμο με πορτοκαλι, σινταγουλης, συνταγες για σαμαλι, συνταγή για σαμαλι, σαμαλι με γαλα, Siamali, ραβανι νηστισιμο παρλιαρος, ραβανι νηστισιμο με σιροπι, siamali nistisimo, ΣΑΜΑΛΙ ΤΗΣ ΒΕΦΑΣ, σάμαλι νηστισιμη, σαμαλι του παρλιαρου, συνταγη για σαμαλι παρλιαρου, το καλυτερο σαμαλι, ψιλο σιμιγδαλι συνταγες, ρεβανι το νηστισημο το καλυτερο, σαμαλι με χυμο πορτοκαλιου και λιγη ζαχαρη, παρλιάρος συνταγές σαμαλι, αργυρω σαμαλι νηστισιμο, parliaros samali, παρλιαρος νηστισιμο σαμαλι, σαμαλι παρλιαρος συνταγη, σαμαλι χωρις σιροπι, σιαμαλι με γιαουρτι, συνταγες παρλιαρος σαμαλι, σάμαλι συνταγή παρλιάρου, samali vefas, σαμαλι νηστισιμο πολιτικο, sintagi gia siamali, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ, γλυκο με σιμιγδαλι ψιλο και πορτοκαλι, ραβανί νηστίσιμο με πορτοκάλι, πως γινεται το σαμαλι, γλυκο σαμαλι αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading