Ρυζόγαλο με σοκολάτα

15 Φεβρουαρίου 2012
By
Υλικά
1 φλυτζανάκι ρύζι γλασσέ 1 φλυτζάνι τσαγιού νερό 4 φλυτζάνια τσαγιού γάλα 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη 3 κ.σ κόρν φλάουρ 1 βανίλια 150γρ σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια
Εκτέλεση
Πλένουμε και σταργγίζουμε το ρύζ. Το βάζουμε να βράσει με το νερό σε μια κατσαρόλα μέχρι να φουσκώσει και να απορροφήσει τα υγρά του. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το γάλα και τη βανίλια και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά με ξύλινη κουτάλα. Διαλύουμε το κόρν φλάουρ με λίγο νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη. Βράζουμε για ακόμη 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει αρκετά το ρυζόγαλο. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως και να ανακατευτεί ομοιόμορφα στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρυζογαλο με σοκολατα παρλιαρος

Tags: , , , , ,

Comments are closed.