Ρολό χοιρινό ή μοσχάρι ή φιλέτο κοτόπουλου στην κατσαρόλα. Το ευγενικό φαγητό

19 Φεβρουαρίου 2013
By
Το ρολό από χοιρινό, ή φιλέτο κοτόπουλου, ή μοσχαριού είναι ένα γευστικότατο φαγητό που σίγουρα αρέσει σε όλους. [...]

Τα υλικά μας για το ρολό:

  1. 1 κιλό κρέας χοιρινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο, κομμένο σε παραλληλόγραμμο, κατάλληλο για ρολό
  2. 1/2 κούπα λάδι
  3. 2 κουταλιές βούτυρο πρόβειο ή αγελαδινό
  4. 4 σκελίδες σκόρδο
  5. 4 καρότα σε μακρόστενα μπαστουνάκια
  6. 1 καρότο κομμένο μακρόστενα στα δυο για το γαρνίρισμα
  7. 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό (το τρυφερό μέρος)
  8. 6 φέτες μπέικον
  9. 4 φέτες ζαμπόν του τόστ, κομμένο σε μακρόστενες φέτες
  10. 1 κουταλιά μουστάρδα
  11. 1 κόκκινη πιπεριά σε μακρόστενες λωρίδες
  12. 100 γρ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα σε μπαστουνάκια
  13. 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ
  14. 1 πατάτα ή ένα μήλο σκληρό
  15. αλάτι
  16. πιπέρι mix 4 πιπεριών φρεσκοτριμμένων
  17. 1 κύβο ζωμό κότας
  18. 2 ποτήρια νερό
  19. Σπάγκο ή δίχτυ για το περιτύλιγμα

Πως μαγειρεύουμε το ρολό:

Πλένουμε το κομμάτι του κρέατος και το ταμπονάρουμε με χαρτί κουζίνας να στεγνώσει καλά. Το αλατίζουμε και από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι συνταγές της μαμάς μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρολο χοιρινο γεμιστο στην κατσαρολα, χοιρινό ρολό γεμιστό στην κατσαρόλα, ρολο μοσχαρι, κρεας ρολο, κρεας χριστουγενιατικο, μοσχαρη ρολο, ρολο χοιρινο γεμιστο στο φουρνο με πατατες αργυρω

Tags: , , ,

Comments are closed.