Ρολό Φράουλας

19 Μαΐου 2013
By
Φράουλες κατακόκκινες, αρωματικές, ζουμερές, γλυκές ή υπόξινες, απαλές, ευαίσθητες, προκλητικές! Αγαπημένο φρούτο των chefs αφού το χρώμα και η χυμώδης υφή τους είναι εντυπωσιακά και ακαταμάχητα. Ο τοπ συνδυασμός τους είναι, κατ΄εξοχήν, βουτηγμένες ωμές σε απαλή και γλυκιά κρέμα σαντιγύ. Εδώ περιβάλλουμε, φράουλες και σαντιγύ, με ένα αφράτο, απαλό και καλοψημένο παντεσπάνι, φτιαγμένο μόνο με αυγά, ζάχαρη κι αλεύρι. Κόβεται σε όμορφα στρογγυλά κομμάτια χωρίς να αφήνει ψίχουλα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας