Ρολό μπακαλιάρου

10 Οκτωβρίου 2011
By
Στο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας.
Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.

Υλικά για 4 άτομα
500γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου
¾ φλιτζανιού ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού τριμμένη
1 αυγό χτυπημένο
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουτ. σούπας πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
2 κουτ. σούπας γαλέτα
½ κιλό πατατούλες μικρές
300γρ. κρεμμύδια στιφάδου
¼ ντοματίνια ή 2 μέτριες ντομάτες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο αλάτι
¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
Μερικά κομμάτια βούτυρο.

Διαδικασία
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια και τον τοποθετούμε από την προηγούμενη μέρα σε μπολ με το δέρμα προς τα κάτω. Τον σκεπάζουμε με νερό και τον αφήνουμε για 12 τουλάχιστον ώρες αλλάζοντας το νερό τουλάχιστον πέντε φορές.
Τον τοποθετούμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό και το φέρνουμε σε θερμοκρασία βρασμού.
Μόλις αρχίσουν να βγαίνουν φυσαλίδες χαμηλώνουμε στο ελάχιστο τη θερμοκρασία κι αφήνουμε για ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ασπρούλας


GD Star Rating
loading...

Τα σχόλια σας