Ρολό με κιμά κοτόπουλου και σάλτσα κάππαρης

5 Οκτωβρίου 2012
By

Της μαμάς το ρολό γίνεται ελαφρύτερο και ντρεσάρεται με μια πανεύκολη σάλτσα-έκπληξη, διά χειρός Ντίνας Νικολάου.

Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου, το αυγό και το ασπράδι, το μαϊντανό, τα καρότα, τη φρυγανιά, την πάπρικα, το λάδι και αλατοπίπερο και ζυμώνουμε το μείγμα, βρέχοντας κάθε τόσο τα χέρια μας με νερό, για να μην κολλάει ο κιμάς αλλά και για να δώσουμε στο μείγμα την απαραίτητη υγρασία. Πλάθουμε το μείγμα σε ρολό. Το βάζουμε σε ένα ταψάκι και προσθέτουμε το νερό. Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα, γυρνώντας το ώστε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.