Ρολό με Γέμιση Μαρμελάδας

4 Μαρτίου 2012
By
Τραγανό και μπισκοτένιο ρολό, γεμισμένο με όποια μαρμελάδα μας αρέσει, για μια απολαυστική λιχουδιά!
Με ελάχιστα υλικά, όπως βούτυρο, μαρμελάδα και αλεύρι φτιάχνουμε ένα νόστιμο επιδόρπιο και σχετικά ελαφρύ.
Πολύ συχνά οι μαρμελάδες συσσωρεύονται στο ψυγείο μας, επειδή δεν έτυχε να τις καταναλώσουμε. Το ρολό μαρμελάδας είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να απολαύσουμε μαρμελάδες που ξέμειναν και μας απαλλάσσει "γλυκά" από την παρουσία τους.
Μπορούμε επίσης, χρησιμοποιώντας την κεντρική ιδέα του ρολού, να το γεμίσουμε με άλλα φρέσκα φρούτα, μήλα για παράδειγμα, και να γίνει ένα είδους στρούντελ. Εσείς κάνετε τις δοκιμές σας!
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 01h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρολο με μαρμελαδα παρλιαρος, κορμος με μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο μαρμελαδας παρλιαρος, νηστισιμο ρολο με μαρμελαδα, ρολό γλυκό παρλιάρος, ρολο με μαρμελαδα παρλιαρου, κορμος μαρμελαδα παρλιαρος, κεικ ρολο με μαρμελαδα, κορμός με μαρμελάδα, ρολο μαρμελαδα αργυρω, ρολο κεικ με μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο κεικ αργυρω, ρολο μαρμελαδα παρλιαρος, γέμιση για κορμό, ρολο κεικ παρλιαρος, ρολο μαρμελαδα, νηστισιμος κορμος με μαρμελαδα, ρολο γλυκο αργυρω, ρολο με μαρμελαδα βεφασ, κορμός μαρμελάδας, κορμος μαρμελαδα, ρολλο με μαρμελαδα, ρολο κεικ νηστισιμο, ρολο νηστισιμο με μαρμελαδα, keik kormos, κεικ ρολο νηστι, κεικ ρολο αργυρω, συνταγη για ρολο με μαρμελαδα, αργυρω ρολο με μαρμελαδα, ρολο με μαρμελαδα της αργυρως, αργυρω συνταγη για ρολο με μαρμελαδα, ρολο μαρμελαδας, ρολο με μαρμελαδα νηστισιμο, κεικ κορμος, ρολό με μαρμελάδα Αργυρως Μπαρμπαρίγου, κεικ ρολο παρλιαρος, κεικ με μαρμελαδα ρολο αργυρω, κορμοσ με μαρμελαδα νηστησιμος, νηστησιμος κορμος με μαρμελαδα, νηστισιμος κορμος μαρμελαδας

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading