Ρολό με Γέμιση Μαρμελάδας

4 Μαρτίου 2012
By
Τραγανό και μπισκοτένιο ρολό, γεμισμένο με όποια μαρμελάδα μας αρέσει, για μια απολαυστική λιχουδιά!
Με ελάχιστα υλικά, όπως βούτυρο, μαρμελάδα και αλεύρι φτιάχνουμε ένα νόστιμο επιδόρπιο και σχετικά ελαφρύ.
Πολύ συχνά οι μαρμελάδες συσσωρεύονται στο ψυγείο μας, επειδή δεν έτυχε να τις καταναλώσουμε. Το ρολό μαρμελάδας είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να απολαύσουμε μαρμελάδες που ξέμειναν και μας απαλλάσσει "γλυκά" από την παρουσία τους.
Μπορούμε επίσης, χρησιμοποιώντας την κεντρική ιδέα του ρολού, να το γεμίσουμε με άλλα φρέσκα φρούτα, μήλα για παράδειγμα, και να γίνει ένα είδους στρούντελ. Εσείς κάνετε τις δοκιμές σας!
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 01h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρολο με μαρμελαδα παρλιαρος, κορμος με μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο μαρμελαδας παρλιαρος, ρολό γλυκό παρλιάρος, νηστισιμο ρολο με μαρμελαδα, ρολο με μαρμελαδα παρλιαρου, κορμος μαρμελαδα παρλιαρος, κεικ ρολο με μαρμελαδα, κορμός με μαρμελάδα, ρολο κεικ αργυρω, ρολο κεικ με μαρμελαδα παρλιαρος, γέμιση για κορμό, ρολο μαρμελαδα αργυρω, ρολο μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο κεικ παρλιαρος, ρολο μαρμελαδα, ρολο με μαρμελαδα νηστισιμο, παρλιαρος ρολο, νηστισιμος κορμος με μαρμελαδα, ρολο κεικ με μαρμελαδα, κορμος μαρμελαδα, παρλιαρος κορμος με μαρμελαδα, ρολο με μαρμελαδα βεφασ, κεικ κορμοσ, ρολλο με μαρμελαδα, ρολο γλυκο αργυρω, ρολο νηστισιμο με μαρμελαδα, κορμός μαρμελάδας, ρολό μαρμελάδας, ρολο μαρμελαδας αργυρω, κεικ ρολο νηστι, ρολο κεικ νηστισιμο, rologlyko, ρολο με μαρμελαδα της αργυρως, αργυρω ρολο με μαρμελαδα, ρολο νηστισιμα με μαρμελαδα, κεικ με μαρμελαδα ρολο αργυρω, κεικ ρολο αργυρω, ρολο με μαρμελαδα chefonair, αργυρω συνταγη για ρολο με μαρμελαδα

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading