Ρολό με Γέμιση Μαρμελάδας

4 Μαρτίου 2012
By
Τραγανό και μπισκοτένιο ρολό, γεμισμένο με όποια μαρμελάδα μας αρέσει, για μια απολαυστική λιχουδιά!
Με ελάχιστα υλικά, όπως βούτυρο, μαρμελάδα και αλεύρι φτιάχνουμε ένα νόστιμο επιδόρπιο και σχετικά ελαφρύ.
Πολύ συχνά οι μαρμελάδες συσσωρεύονται στο ψυγείο μας, επειδή δεν έτυχε να τις καταναλώσουμε. Το ρολό μαρμελάδας είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να απολαύσουμε μαρμελάδες που ξέμειναν και μας απαλλάσσει "γλυκά" από την παρουσία τους.
Μπορούμε επίσης, χρησιμοποιώντας την κεντρική ιδέα του ρολού, να το γεμίσουμε με άλλα φρέσκα φρούτα, μήλα για παράδειγμα, και να γίνει ένα είδους στρούντελ. Εσείς κάνετε τις δοκιμές σας!
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 01h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρολο με μαρμελαδα παρλιαρος, κορμος με μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο μαρμελαδας παρλιαρος, ρολό γλυκό παρλιάρος, ρολο με μαρμελαδα παρλιαρου, νηστισιμο ρολο με μαρμελαδα, κορμος μαρμελαδα παρλιαρος, κεικ ρολο με μαρμελαδα, κορμός με μαρμελάδα, ρολο μαρμελαδα αργυρω, ρολο κεικ με μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο κεικ αργυρω, γέμιση για κορμό, ρολο μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο κεικ παρλιαρος, νηστισιμος κορμος με μαρμελαδα, ρολο μαρμελαδα, παρλιαρος ρολο, ρολο κεικ με μαρμελαδα, κορμος μαρμελαδα, παρλιαρος κορμος με μαρμελαδα, ρολλο με μαρμελαδα, ρολο γλυκο αργυρω, ρολο με μαρμελαδα βεφασ, κορμός μαρμελάδας, ρολο νηστισιμο με μαρμελαδα, ρολό μαρμελάδας, ρολο κεικ νηστισιμο, ρολο μαρμελαδας αργυρω, rologlyko, κεικ ρολο νηστι, νηστησιμος κορμος με μαρμελαδα, αργυρω συνταγη για ρολο με μαρμελαδα, κεικ με μαρμελαδα ρολο αργυρω, αργυρω ρολο με μαρμελαδα, ρολο με μαρμελαδα της αργυρως, ρολο νηστισιμα με μαρμελαδα, ρολο με μαρμελαδα chefonair, κεικ ρολο αργυρω, ρολο μαρμελαδας βεφα

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading