Ρολό με Γέμιση Μαρμελάδας

4 Μαρτίου 2012
By
Τραγανό και μπισκοτένιο ρολό, γεμισμένο με όποια μαρμελάδα μας αρέσει, για μια απολαυστική λιχουδιά!
Με ελάχιστα υλικά, όπως βούτυρο, μαρμελάδα και αλεύρι φτιάχνουμε ένα νόστιμο επιδόρπιο και σχετικά ελαφρύ.
Πολύ συχνά οι μαρμελάδες συσσωρεύονται στο ψυγείο μας, επειδή δεν έτυχε να τις καταναλώσουμε. Το ρολό μαρμελάδας είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να απολαύσουμε μαρμελάδες που ξέμειναν και μας απαλλάσσει "γλυκά" από την παρουσία τους.
Μπορούμε επίσης, χρησιμοποιώντας την κεντρική ιδέα του ρολού, να το γεμίσουμε με άλλα φρέσκα φρούτα, μήλα για παράδειγμα, και να γίνει ένα είδους στρούντελ. Εσείς κάνετε τις δοκιμές σας!
εργασία: 00h:30′ χρόνος: 01h:00′ εύκολο: 2/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρολο με μαρμελαδα παρλιαρος, κορμος με μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο μαρμελαδας παρλιαρος, ρολό γλυκό παρλιάρος, ρολο με μαρμελαδα παρλιαρου, νηστισιμο ρολο με μαρμελαδα, κορμος μαρμελαδα παρλιαρος, κεικ ρολο με μαρμελαδα, κορμός με μαρμελάδα, ρολο μαρμελαδα αργυρω, ρολο κεικ αργυρω, ρολο κεικ με μαρμελαδα παρλιαρος, γέμιση για κορμό, ρολο μαρμελαδα παρλιαρος, ρολο κεικ παρλιαρος, νηστισιμος κορμος με μαρμελαδα, ρολο μαρμελαδα, ρολο γλυκο αργυρω, παρλιαρος ρολο, ρολο με μαρμελαδα βεφασ, κορμος μαρμελαδα, κορμός μαρμελάδας, ρολλο με μαρμελαδα, ρολο νηστισιμο με μαρμελαδα, ρολο κεικ νηστισιμο, keik kormos, κεικ ρολο αργυρω, κεικ ρολο νηστι, αργυρω ρολο με μαρμελαδα, ρολο με μαρμελαδα της αργυρως, αργυρω συνταγη για ρολο με μαρμελαδα, κεικ με μαρμελαδα ρολο αργυρω, ρολό με μαρμελάδα Αργυρως Μπαρμπαρίγου, ρολο μαρμελαδας, κεικ ρολο παρλιαρος, κορμοσ με μαρμελαδα νηστησιμος, νηστησιμος κορμος με μαρμελαδα, νηστισιμος κορμος μαρμελαδας, συνταγη για ρολο με μαρμελαδα

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading