Ρολό κρέας με σάλτσα βατόμουρο

12 Ιανουαρίου 2012
By

Ρολό κρέας με σάλτσα βατόμουρο

Υλικά
1 ρολό κρέας (κοτόπουλο και χοιρινό)
2 κουταλιές βούτυρο
Για τη σάλτσα
1 φλ. κρέμα γάλακτος
1 κ. γλ. Μαρμελάδα βατόμουρο
1 κ. σούπας βούτυρο
1 κ. γλυκού corn flour
½ μήλο σε κομμάτια
4 κάστανα βρασμένα και κομμένα σε κομματάκια

Εκτέλεση
Για το ρολό ζητάμε από το κρεοπώλη να ετοιμάσει σε δίχτυ 2 στήθη κοτόπουλο και κομμάτια από χοιρινό (ψαρονέφρι).
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό και βάζουμε το ρολό να βράσει για 1,5 ώρες. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κάψει αρκετά. Βάζουμε το κρέας στο τηγάνι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Για τη σάλτσα
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το μήλο το τσιγαρίσουμε για 3-4 λεπτά. Διαλύουμε το corn flour στη κρέμα γάλακτος. Βγάζουμε τα κομμάτια μήλου και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΣΑΒΑΓΙΑΡ

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας