Ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα

16 Νοεμβρίου 2011
By

Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν δύο ειδών σχολές για τα ρεβύθια. Η μία θέλει τα ρεβύθια να είναι σαν στραγάλια και η άλλη πολύ μαλακά, να λιώνουν στο στόμα. Εγώ ανήκω οπωσδήποτε στη δεύτερη σχολή και μάλιστα δηλώνω φανατική της γάστρας. Βασικά πιστεύω ότι τα ρεβύθια στη γάστρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου, να τα αφήσεις ώρες για να πετύχεις αυτό το γευστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δε φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό γιατί ο φίλος μου ανήκει στην πρώτη σχολή των ρεβυθιών (τα στραγάλια) και καταλήγω να τρώω τέσσερις μέρες ρεβύθια.

Αυτά τα λεμονάτα ρεβύθια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω δοκιμάσει και με λίγο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και είναι εξίσου ωραία. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας σε πρωτεΐνη αυτές τις κρύες μέρες μπορείτε να τα συνδυάσετε τα ρεβύθια με ρύζι (τα μεν έχουν λυσίνη, το δε μεθειονίνη).

Επιφυλάσσομαι επίσης για μελλοντική κορυφαία συνταγή για ρεβύθια κοκκινιστά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβύθια στη γάστρα αργυρω, ρεβύθια λεμονάτα, ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια λεμονατα αργυρω, ρεβυθαδα στη γαστρα, ρεβυθια φουρνου λεμονατα, ρεβυθαδα αργυρως, συνταγες με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια με ρυζι στο φουρνο, ρεβίθια αργυρώ, ρεβυθια στο φουρνο με λεμονι, συνταγές για ρεβύθια αργυρώ, ρεβυθαδα συνταγη, Ρεβύθια λεμονάτα στο φούρνο, ρεβυθαδα αργυρω, ρεβυθια στο φουρνο λεμονατα, ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα, ρεβυθια δρισκας, ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕς, ρεβυθια ντινα νικολαου, ρεβυθια συνταγη, ρεβυθια στη γαστρα μαμαλακης, ρεβυθια με κριθαρακι, ρεβυθια γαστρα αργυρω, ρεβυθια στο φουρνο με ρυζι, συνταγη ρεβυθια αργυρω, χοιρινο με ρεβυθια στη γαστρα, revithia argiro, συνταγεσ για ρεβυθια, ρεβυθια στη γάστρα λεμονατα, συνταγη για ρεβυθαδα, συνταγες ρεβυθια αργυρως, συνταγη για ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια με κριθαρακι στο φουρνο, ρεβυθια συνταγες αργυρω, ρεβίθια στη γάστρα λεμονατα, δρισκας ρεβυθια, ρεβίθια λεμονάτα, ρεβυθια γαστρα, συνταγες ρεβυθια λεμονατα

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading