Ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα

16 Νοεμβρίου 2011
By

Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν δύο ειδών σχολές για τα ρεβύθια. Η μία θέλει τα ρεβύθια να είναι σαν στραγάλια και η άλλη πολύ μαλακά, να λιώνουν στο στόμα. Εγώ ανήκω οπωσδήποτε στη δεύτερη σχολή και μάλιστα δηλώνω φανατική της γάστρας. Βασικά πιστεύω ότι τα ρεβύθια στη γάστρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου, να τα αφήσεις ώρες για να πετύχεις αυτό το γευστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δε φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό γιατί ο φίλος μου ανήκει στην πρώτη σχολή των ρεβυθιών (τα στραγάλια) και καταλήγω να τρώω τέσσερις μέρες ρεβύθια.

Αυτά τα λεμονάτα ρεβύθια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω δοκιμάσει και με λίγο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και είναι εξίσου ωραία. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας σε πρωτεΐνη αυτές τις κρύες μέρες μπορείτε να τα συνδυάσετε τα ρεβύθια με ρύζι (τα μεν έχουν λυσίνη, το δε μεθειονίνη).

Επιφυλάσσομαι επίσης για μελλοντική κορυφαία συνταγή για ρεβύθια κοκκινιστά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβύθια στη γάστρα αργυρω, ρεβύθια λεμονάτα, ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια λεμονατα αργυρω, ρεβυθαδα στη γαστρα, ρεβυθια φουρνου λεμονατα, ρεβυθαδα αργυρως, ρεβυθια με ρυζι στο φουρνο, ρεβίθια αργυρώ, συνταγες με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια στο φουρνο με λεμονι, ρεβυθαδα συνταγη, ρεβυθαδα αργυρω, συνταγές για ρεβύθια αργυρώ, Ρεβύθια λεμονάτα στο φούρνο, ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα, ρεβυθια στο φουρνο λεμονατα, ρεβυθια δρισκας, ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕς, ρεβυθια ντινα νικολαου, ρεβυθια συνταγη, ρεβυθια στη γαστρα μαμαλακης, ρεβυθια με κριθαρακι, συνταγη ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια στο φουρνο με ρυζι, ρεβυθια γαστρα αργυρω, χοιρινο με ρεβυθια στη γαστρα, συνταγεσ για ρεβυθια, συνταγες ρεβυθια αργυρως, revithia argiro, συνταγη για ρεβυθαδα, ρεβυθια στη γάστρα λεμονατα, συνταγη για ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια με κριθαρακι στο φουρνο, ρεβίθια λεμονάτα, συνταγη ρεβυθια με κριθαρακι, ρεθυθια αργυρω, δρισκας ρεβυθια, ρεβυθια γαστρα, συνταγες ρεβυθια λεμονατα

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading