Ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα

16 Νοεμβρίου 2011
By

Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν δύο ειδών σχολές για τα ρεβύθια. Η μία θέλει τα ρεβύθια να είναι σαν στραγάλια και η άλλη πολύ μαλακά, να λιώνουν στο στόμα. Εγώ ανήκω οπωσδήποτε στη δεύτερη σχολή και μάλιστα δηλώνω φανατική της γάστρας. Βασικά πιστεύω ότι τα ρεβύθια στη γάστρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου, να τα αφήσεις ώρες για να πετύχεις αυτό το γευστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δε φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό γιατί ο φίλος μου ανήκει στην πρώτη σχολή των ρεβυθιών (τα στραγάλια) και καταλήγω να τρώω τέσσερις μέρες ρεβύθια.

Αυτά τα λεμονάτα ρεβύθια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω δοκιμάσει και με λίγο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και είναι εξίσου ωραία. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας σε πρωτεΐνη αυτές τις κρύες μέρες μπορείτε να τα συνδυάσετε τα ρεβύθια με ρύζι (τα μεν έχουν λυσίνη, το δε μεθειονίνη).

Επιφυλάσσομαι επίσης για μελλοντική κορυφαία συνταγή για ρεβύθια κοκκινιστά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβύθια λεμονάτα, ρεβυθια στη γαστρα, ρεβύθια στη γάστρα αργυρω, ρεβυθια λεμονατα αργυρω, ρεβυθαδα στη γαστρα, ρεβυθια φουρνου λεμονατα, συνταγες με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθαδα αργυρω, ρεβίθια αργυρώ, ρεβυθια στο φουρνο με λεμονι, ρεβυθαδα αργυρως, ρεβυθια με ρυζι στο φουρνο, Ρεβύθια λεμονάτα στο φούρνο, ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα, ρεβυθαδα συνταγη, συνταγές για ρεβύθια αργυρώ, ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕς, ρεβυθια δρισκας, ρεβυθια στο φουρνο λεμονατα, ρεβυθια συνταγη, συνταγεσ για ρεβυθια, revithia argiro, συνταγη ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια ντινα νικολαου, ρεβυθια με κριθαρακι, χοιρινο με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια στη γαστρα μαμαλακης, ρεβυθια στην γαστρα, ρεβιθια λεμονατα, ρεβυθια γαστρα, ρεβυθις στη γαστρα, χοιρινο με ρεβυθια, σινταγι για ρεβιτια στιν γαστρα, Ντινα Νικολαου λουκανικοπιτακια ρολο, ρεβηθια με λουκανικα, ρεβηθια στη γαςτρα αργυρω, λεμονατα ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια ψυχουλη, ρεβυθια σηνταγη, ρεβιτια στο φουρνο

Tags: , ,

Τα σχόλια σας