Ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα

16 Νοεμβρίου 2011
By

Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν δύο ειδών σχολές για τα ρεβύθια. Η μία θέλει τα ρεβύθια να είναι σαν στραγάλια και η άλλη πολύ μαλακά, να λιώνουν στο στόμα. Εγώ ανήκω οπωσδήποτε στη δεύτερη σχολή και μάλιστα δηλώνω φανατική της γάστρας. Βασικά πιστεύω ότι τα ρεβύθια στη γάστρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου, να τα αφήσεις ώρες για να πετύχεις αυτό το γευστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δε φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό γιατί ο φίλος μου ανήκει στην πρώτη σχολή των ρεβυθιών (τα στραγάλια) και καταλήγω να τρώω τέσσερις μέρες ρεβύθια.

Αυτά τα λεμονάτα ρεβύθια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω δοκιμάσει και με λίγο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και είναι εξίσου ωραία. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας σε πρωτεΐνη αυτές τις κρύες μέρες μπορείτε να τα συνδυάσετε τα ρεβύθια με ρύζι (τα μεν έχουν λυσίνη, το δε μεθειονίνη).

Επιφυλάσσομαι επίσης για μελλοντική κορυφαία συνταγή για ρεβύθια κοκκινιστά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβύθια λεμονάτα, ρεβύθια στη γάστρα αργυρω, ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια λεμονατα αργυρω, ρεβυθαδα στη γαστρα, ρεβυθια φουρνου λεμονατα, συνταγες με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθαδα αργυρω, ρεβίθια αργυρώ, ρεβυθαδα αργυρως, ρεβυθια στο φουρνο με λεμονι, Ρεβύθια λεμονάτα στο φούρνο, ρεβυθια με ρυζι στο φουρνο, ρεβυθαδα συνταγη, ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα, συνταγές για ρεβύθια αργυρώ, ρεβυθια δρισκας, ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕς, ρεβυθια στο φουρνο λεμονατα, ρεβυθια συνταγη, συνταγεσ για ρεβυθια, revithia argiro, συνταγη ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια ντινα νικολαου, ρεβυθια με κριθαρακι, ρεβυθια στη γαστρα μαμαλακης, χοιρινο με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια στην γαστρα, ρεβιθια λεμονατα, ρεβυθια γαστρα, ρεβυθις στη γαστρα, σινταγι για ρεβιτια στιν γαστρα, λεμονατα ρεβυθια στη γαστρα, χοιρινο με ρεβυθια, ρεβυθια ψυχουλη, ρεβηθια με λουκανικα, ρεβυθια με χοιρινο, ρεβιτια στο φουρνο, ρεβυθια σηνταγη, ρεβηθια στο φουρνο

Tags: , ,

Τα σχόλια σας