Ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα

16 Νοεμβρίου 2011
By

Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν δύο ειδών σχολές για τα ρεβύθια. Η μία θέλει τα ρεβύθια να είναι σαν στραγάλια και η άλλη πολύ μαλακά, να λιώνουν στο στόμα. Εγώ ανήκω οπωσδήποτε στη δεύτερη σχολή και μάλιστα δηλώνω φανατική της γάστρας. Βασικά πιστεύω ότι τα ρεβύθια στη γάστρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου, να τα αφήσεις ώρες για να πετύχεις αυτό το γευστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δε φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό γιατί ο φίλος μου ανήκει στην πρώτη σχολή των ρεβυθιών (τα στραγάλια) και καταλήγω να τρώω τέσσερις μέρες ρεβύθια.

Αυτά τα λεμονάτα ρεβύθια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω δοκιμάσει και με λίγο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και είναι εξίσου ωραία. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας σε πρωτεΐνη αυτές τις κρύες μέρες μπορείτε να τα συνδυάσετε τα ρεβύθια με ρύζι (τα μεν έχουν λυσίνη, το δε μεθειονίνη).

Επιφυλάσσομαι επίσης για μελλοντική κορυφαία συνταγή για ρεβύθια κοκκινιστά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβύθια στη γάστρα αργυρω, ρεβύθια λεμονάτα, ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια λεμονατα αργυρω, ρεβυθαδα στη γαστρα, ρεβυθια φουρνου λεμονατα, συνταγες με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθαδα αργυρω, ρεβίθια αργυρώ, ρεβυθαδα αργυρως, ρεβυθια στο φουρνο με λεμονι, ρεβυθια με ρυζι στο φουρνο, Ρεβύθια λεμονάτα στο φούρνο, συνταγές για ρεβύθια αργυρώ, ρεβυθια δρισκας, ρεβυθαδα συνταγη, ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα, ρεβυθια στο φουρνο λεμονατα, ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕς, ρεβυθια συνταγη, revithia argiro, συνταγη ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια ντινα νικολαου, ρεβυθια στη γαστρα μαμαλακης, συνταγεσ για ρεβυθια, ρεβυθια με κριθαρακι, συνταγες ρεβυθια αργυρως, ρεβυθια συνταγες αργυρω, ρεβυθια γαστρα, δρισκας ρεβυθια, χοιρινο με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια λεμονατα στην γαστρα, ρεβυθια με χοιρινο στη γαστρα, συνταγη για ρεβυθια λεμονατα, ρεβυθια στο φουρνο αργυρος, ρεβυθια με χοιρινο στο φουρνο, σηνταγη ρεβηθια, ρεβυθαδα ντινα νικολαου, ρεβυθαδα στη γαστρα λεμονατη, revuthada sto fourno lemonath

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading