Ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα

16 Νοεμβρίου 2011
By

Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν δύο ειδών σχολές για τα ρεβύθια. Η μία θέλει τα ρεβύθια να είναι σαν στραγάλια και η άλλη πολύ μαλακά, να λιώνουν στο στόμα. Εγώ ανήκω οπωσδήποτε στη δεύτερη σχολή και μάλιστα δηλώνω φανατική της γάστρας. Βασικά πιστεύω ότι τα ρεβύθια στη γάστρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου, να τα αφήσεις ώρες για να πετύχεις αυτό το γευστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δε φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό γιατί ο φίλος μου ανήκει στην πρώτη σχολή των ρεβυθιών (τα στραγάλια) και καταλήγω να τρώω τέσσερις μέρες ρεβύθια.

Αυτά τα λεμονάτα ρεβύθια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω δοκιμάσει και με λίγο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και είναι εξίσου ωραία. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας σε πρωτεΐνη αυτές τις κρύες μέρες μπορείτε να τα συνδυάσετε τα ρεβύθια με ρύζι (τα μεν έχουν λυσίνη, το δε μεθειονίνη).

Επιφυλάσσομαι επίσης για μελλοντική κορυφαία συνταγή για ρεβύθια κοκκινιστά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβύθια λεμονάτα, ρεβύθια στη γάστρα αργυρω, ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια λεμονατα αργυρω, ρεβυθαδα στη γαστρα, ρεβυθια φουρνου λεμονατα, συνταγες με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθαδα αργυρω, ρεβίθια αργυρώ, ρεβυθαδα αργυρως, ρεβυθια με ρυζι στο φουρνο, ρεβυθια στο φουρνο με λεμονι, Ρεβύθια λεμονάτα στο φούρνο, συνταγές για ρεβύθια αργυρώ, ρεβυθαδα συνταγη, ρεβυθια δρισκας, ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα, ρεβυθια στο φουρνο λεμονατα, ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕς, ρεβυθια συνταγη, συνταγη ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια ντινα νικολαου, ρεβυθια με κριθαρακι, ρεβυθια στη γαστρα μαμαλακης, revithia argiro, συνταγες ρεβυθια αργυρως, χοιρινο με ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια συνταγες αργυρω, συνταγεσ για ρεβυθια, συνταγη για ρεβυθια στη γαστρα, δρισκας ρεβυθια, ρεβυθια με κριθαρακι στο φουρνο, ρεβυθια γαστρα, ρεβίθια λεμονάτα, ρεβίθια στη γάστρα λεμονατα, συνταγες ρεβυθια λεμονατα, ρεβυθαδα λεμονατη στη γαστρα, χοιρινο με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια με χοιρινο στη γαστρα, ρεβυθια λεμονατα συνταγη

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading