Ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα

16 Νοεμβρίου 2011
By

Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν δύο ειδών σχολές για τα ρεβύθια. Η μία θέλει τα ρεβύθια να είναι σαν στραγάλια και η άλλη πολύ μαλακά, να λιώνουν στο στόμα. Εγώ ανήκω οπωσδήποτε στη δεύτερη σχολή και μάλιστα δηλώνω φανατική της γάστρας. Βασικά πιστεύω ότι τα ρεβύθια στη γάστρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Αρκεί να έχεις χρόνο μπροστά σου, να τα αφήσεις ώρες για να πετύχεις αυτό το γευστικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δε φτιάχνω συχνά αυτό το φαγητό γιατί ο φίλος μου ανήκει στην πρώτη σχολή των ρεβυθιών (τα στραγάλια) και καταλήγω να τρώω τέσσερις μέρες ρεβύθια.

Αυτά τα λεμονάτα ρεβύθια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω δοκιμάσει και με λίγο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και είναι εξίσου ωραία. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας σε πρωτεΐνη αυτές τις κρύες μέρες μπορείτε να τα συνδυάσετε τα ρεβύθια με ρύζι (τα μεν έχουν λυσίνη, το δε μεθειονίνη).

Επιφυλάσσομαι επίσης για μελλοντική κορυφαία συνταγή για ρεβύθια κοκκινιστά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mindthecook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβύθια στη γάστρα αργυρω, ρεβύθια λεμονάτα, ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια λεμονατα αργυρω, ρεβυθαδα στη γαστρα, ρεβυθια φουρνου λεμονατα, συνταγες με ρεβυθια αργυρω, ρεβυθαδα αργυρως, ρεβυθια με ρυζι στο φουρνο, ρεβίθια αργυρώ, ρεβυθια στο φουρνο με λεμονι, συνταγές για ρεβύθια αργυρώ, ρεβυθαδα αργυρω, ρεβυθαδα συνταγη, Ρεβύθια λεμονάτα στο φούρνο, ρεβυθια δρισκας, ρεβυθια στο φουρνο λεμονατα, ρεβύθια λεμονάτα στη γάστρα, ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕς, ρεβυθια συνταγη, ρεβυθια ντινα νικολαου, ρεβυθια με κριθαρακι, ρεβυθια στη γαστρα μαμαλακης, συνταγη ρεβυθια αργυρω, ρεβυθια στο φουρνο με ρυζι, revithia argiro, χοιρινο με ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια γαστρα αργυρω, συνταγεσ για ρεβυθια, ρεβυθια συνταγες αργυρω, ρεβυθια στη γάστρα λεμονατα, συνταγη για ρεβυθαδα, συνταγες ρεβυθια αργυρως, συνταγη για ρεβυθια στη γαστρα, ρεβυθια με κριθαρακι στο φουρνο, δρισκας ρεβυθια, ρεθυθια αργυρω, ρεβίθια στη γάστρα λεμονατα, ρεβυθια γαστρα, ρεβίθια λεμονάτα

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading