ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ Νο 2

10 Νοεμβρίου 2012
By
ΥΛΙΚΑ:
1/2 πακέτο ρεβύθια σε νερό ζεστό  για 12 ώρες
3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και στραγγισμένα
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι μαιντανό
10 φυλλαράκια δυόσμο
όλα ψιλοκομμένα
5  κουτ  της σούπας νερό
αλάτι, πιπέρι
1 κουτ της σούπας ρίγανη
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο πάρει να έχουμε ένα σφιχτό μείγμα
1 αυγό (σε περίπτωση που νηστεύουμε το παραλείπουμε).
Ξεπλένω τα ρεβύθια και τα βάζω στο μούλτι λίγα λίγα να τα πολτοποιήσω.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά στο τέλος πάντα το αλεύρι ώστε να έχω ένα μείγμα σφιχτό.
Βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Τηγανίζω σε λαδάκι και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβυθοκεφτεδες αργυρως μπαρμπαριγου, ρεβυθοκεφτεδες της αργυρως μπαρμπαριγου, ρεβυθοκεφτεδες μπαρμπαριγου, αργυρω μπαρμπαριγου ρεβυθοκεφτεδες, rebiuokeftedes, mageirikh rebyuokeftedes, rebyuokeftedes, ρεβυθοκεφτεδες νηστισιμοι αργυρω μπαρμπαριγου, ρεβυθοκεφτεδες στο thermomix, συνταγη ρεβυθοκεφτεδες αργυρω

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading