Ρεβυθοκεφτέδες να γλύφετε τα δάχτυλά σας

14 Ιανουαρίου 2013
By

Ρεβυθοκεφτέδες

Υλικά

  • 1 και 1/2 φλυτζ. τσαγιού ρεβύθια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • λίγο μαϊντανό και λίγο δυόσμο (ψιλοκομμένα)
  • 1/2 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
  • αλάτι, πιπέρι

{loadposition Article_adv}

Εκτέλεση

  1. Βάζετε από το βράδυ τα ρεβύθια στο νερό και την επόμενη τα βράζετε, χωρίς όμως να λειώσουν.
  2. Τα σουρώνετε, αφαιρείτε τα φλούδια και τα περνάτε από το μύλο.
  3. Τ' ανακατεύεται με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλεύρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  4. Με ένα κουτάλι, παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
  5. Μόλις ροδίσουν, τους ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Όλες οι Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβυθοκεφτέδες με πλιγούρι, ρεβυθοκεφτέδες δρισκασ, ρεβυθοκεφτεδες ροδου, ρεβιθοκευτεδες, ρεβυθο, δρισκας ρεβυθοκεφτεδες, οι καλυτεροι ρεβυδοκεφτεδες, Ρεβυφο, ρεβυθοκεφτεδες πληγουρι, rebiuokeftedes, ρεβυθοκεφτεδες μοναστηριακοι, ρεβυθοκεφτεδες με πληγουρι δρισκας, ρεβυθοκεφτεδες με πληγουρι, ρεβιθοκεφτεδες με πλιγουρι, συνταγες για ρεβυθοκεφτεδες με πλιγουρι

Tags:

Comments are closed.