Ρεβυθοκεφτέδες να γλύφετε τα δάχτυλά σας

14 Ιανουαρίου 2013
By

Ρεβυθοκεφτέδες

Υλικά

  • 1 και 1/2 φλυτζ. τσαγιού ρεβύθια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • λίγο μαϊντανό και λίγο δυόσμο (ψιλοκομμένα)
  • 1/2 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
  • αλάτι, πιπέρι

{loadposition Article_adv}

Εκτέλεση

  1. Βάζετε από το βράδυ τα ρεβύθια στο νερό και την επόμενη τα βράζετε, χωρίς όμως να λειώσουν.
  2. Τα σουρώνετε, αφαιρείτε τα φλούδια και τα περνάτε από το μύλο.
  3. Τ' ανακατεύεται με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλεύρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  4. Με ένα κουτάλι, παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
  5. Μόλις ροδίσουν, τους ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Όλες οι Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρεβυθοκεφτέδες με πλιγούρι, ρεβυθοκεφτέδες δρισκασ, ρεβυθοκεφτεδες ροδου, ρεβιθοκευτεδες, σως για ρεβυθοκεφτεδες, ρεβυθοκεφτεδες με ανιθο, ρεβυθο, μοναστηριακοι ρεβυθοκεφτεδες, δρισκας ρεβυθοκεφτεδες, ρεβιθοκεφτεδες μπαρμπαριγου, ρεβιθοκεφτεδεσ σαμου, ρεβιθοκεφτεδες Αργυρως, συνταγη για ρεβιθοκεφτεδες, συνταγη ρεβιθοκευτεδες, συνταγες για ρεβυθοκεφτεδες με πλιγουρι, ρεβυθοκεφτεδες στο pantespani gr, ρεβυθο αλευρι, κιμάς από ρεβυθη, revithokeftedes driskas, revitho keftedes

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading